Wednesday, April 18, 2012

Varme og hardt svingende

Hvis du allerede har vært til første base of swinging, deretter la oss gå videre og treffer at straffespark. Etter uker, kanskje til og med måneder av sakte, myk svingende, du har blitt komfortabel og du er klar til å gå.


Har du og partneren din snakker om det er greit å gjøre og hva er ikke?


Noen grunnleggende regler


Hvert par vil være forskjellige i å bestemme spilleregler for når svingende hardt, men her er noen ting å huske på, eller prøve for din selv.


Snakke om din fantasier. Er din mann til å se to kvinner, eller er du klar til å se din ektemann glede noen andre? Hva du virkelig ønsker å spille? Være ærlig når du snakker med din partner.


Dette er ikke en bartering økt; Dette er en tid for deg å sette alt opp på tabellen for å være sikker på at du ikke er sårer forholdet som du allerede har.


En av de verste tingene du kan gjøre er ikke snakk om detaljene foran tid, og enten føler seg presset til å gjøre noe som du ikke er klar for, eller ser din partner gjøre noe som du ikke er klar til å se.


Og snakke med andre paret også. Hvis du er ubehagelig om fellatio, eller noen andre act, deretter si det.


Du kan selv ønsker å skrive ut en slags kontrakt og signere det.


Siden du ikke kanskje er i hverandres sikte, kan å vite nøyaktig hva din partner vil og ikke skal gjøre angi en nybegynners sinn rolig.


Starter den morsom...


Når du er i rommet med din nye lekekamerat, vil du prøve å gjøre scenen komfortabelt. Hvis du har snakket på forhånd, vil ikke dette være vanskelig.


Du kan starte ved å snakke, eller bare flytte nærmere til hverandre.


Det er utrolig hva en sexy miljøet kan gjøre også. Kanskje stearinlys og røkelse kan gjøre for en trykkende atmosfære, eller kanskje du ønsker bare å komme ned til forretningen.


Start med å utforske sin kropp. Trykke på og føler hver tomme. Gjøre compliments når du gå, men ikke snakke om sammenligninger. Dette øyeblikk er om den andre personen og gjøre dem til å føle seg spesiell.


Det kommer et punkt når deres legemer vil finne ut hvordan du flytter med hverandre. Vær oppmerksom på andres fantasier.


De ønsker du å prøve noe spesielt, eller har de vil at du å overraske dem?


Hvis du på noe tidspunkt er ubehagelig eller må stoppe på fester, så du gjør det. Umiddelbart.


Dette er ikke et spill i den forstand at noen vinner, og mister noen. Du arbeider sammen for å overvinne seksuell grenser og oppfylle fantasier. Du begge fortsatt har noen gå hjem med.


Og hvis du vil fortsette svingende forholdet, du har å bli kjøpedyktig tillit til hverandre fullstendig.


På dette punktet, hvis det har blitt avtalt, gå videre og ha sex med den andre personen – forsiktig å bo beskyttet og sikre. Savor følelsen av utgivelsen av orgasme som du ligger i andres armer.


Savor tilfredshet.

No comments:

Post a Comment