Friday, April 6, 2012

Ha det gøy: Virkelige liv eller Online?

Når du leter etter noen svingende moro, synes virkelige liv å være den beste måten å gjøre det. Men hvis du bare starte, eller ønsker å prøve noe annet, så du bør vurdere underverkene av Internett.


Ingenting skjer huden til hudkontakt, men vi skal se på både for å se hva som hver kan tilby for deg.


I det virkelige liv


Mens selv tanken på noen fysisk kontakt kan slå meg på, svingende i person bare ikke kan slå, etter min mening. Det er noe om severdigheter og lukter av begjær og glede som ord ikke kan beskrive.


Men noen nye swingers føler det er litt nerve-wracking å være personlig så raskt, selv om det er poenget med alt – rett?


Å ta deg tid til å bli kjent med de andre par vil bidra til å komme til å angripe noen frykt eller insecurities at du har. Snakke om ting som ikke er relatert til sex før du blir mer fortrolig.


Deretter kan du starte en kort samtale på fantasier før du er i stand til å snakke om noe. Å være åpen og følelsen klarering for den andre personen er en av de mektigste aphrodisiacs.


Når du går det alene uten din partner for første gang, sørg for å snakke om hva som skal skje før du kommer til soverommet, club, hotell. Den største humør-morderen er overraskelse i begynnelsen, men etter en tid, det er den beste humør-enhancer.


En liten ukjent er veldig varmt.


Utforske hverandre og gir mye av compliments, ikke bare vil du bli blåst av ekstrem skjønnhet deg selv og den andre personen, men å vite at partneren er støttende vil gjøre din erfaring en å huske.


Etter min mening, virkelig er bedre, men nettet kan også være spennende.


På nettet


Men hvis du er bare ikke klar for litt moro i IRL (i virkeligheten), deretter ta ut den bærbare datamaskinen, og la oss se hva vi kan gjøre.


Mange av online swinger dating nettsteder vil gi deg muligheten til å snakke med en annen par via video. Og fordi det er litt mer anonym, du kanskje føler at dette er perfekt ordningen til du kjenner andre paret bedre.


Med video, kan du se hvordan du kommuniserer med hverandre, for ikke å nevne, får du se hvordan de andre par ser ut til deg. Se på deres legemer og deres kroppsspråk – det taler mye høyere enn todimensjonal profilene.


Kan du handle ut fantasier for de andre par å vise dem hva du leter etter, eller de vil se. Eller gjøre litt drakt moro og fantasy på helligdager, være kreativ.


Ikke å kunne berøre er meget erotisk også. Seduction av lengsel er kraftig – selv gjennom en PC-skjerm.


Sender bilder kan også være en måte å uttrykke din seksualitet gjennom dataskjermen. Holde hverandre oppdatert og tantalized er en utrolig mengde foreplay – virkelig.


Om du velger i person eller online er opp til deg. Selvfølgelig, vil en definitivt føre til den andre. Klikk her for min egen personlige anbefaling, som kan jeg grundig anbefale, basert på pris, omdømme, kvaliteten på grensesnittet, og den rene antallet andre par du kan møte gjennom den.

No comments:

Post a Comment