Monday, April 30, 2012

Menn med Ereksjonsproblemer er utsatt for hjerte-og hendelser

Ereksjonsproblemer er andre mannlig seksuell uorden etter forhastet ejaculation. I USA er det mer enn 10 millioner mennesker berørt av Ereksjonsforstyrrelser (ED), med en sannsynlig 100 millioner mennesker berørt over hele verden.


De vanligste årsakene til ED er relatert til tap av arteries og nerver. Komplikasjoner som atherosclerosis, multippel sklerose, vascular sykdom, neurologic sykdom og diabetes gjøre penis expandation å være umulig fordi blodstrøm ikke kan opprette nok press i korpusene cavernosa. Andre mulige årsaker er alkohol og røyking, som dramatisk påvirker blodsirkulasjonen i årer og arteries.


På samme tid øke livsstil vaner som bidrar til hjertesykdommer og vascular problemer også risikoen for erectile dysfunction. Listen inkluderer røyking, blir overvektige og unngå øvelse.


Ifølge en rapport i 2005 21 desember utgaven av The Journal of American Medical Association (AMA) har menn med Ereksjonsproblemer økt risiko for påfølgende kardiovaskulær hendelser, for eksempel strek, hjerteinfarkt og angina. Basert på det faktum at hjerte sykdommer og Ereksjonsproblemer er etiologically i tillegg til pathophysiologally som er svært like, rapporten postulate at symptom på Ereksjonsproblemer bekrefte eksistensen av karproblemer som krever en umiddelbar intervensjon. Hvis vi bare tror at mekanisme av erection støttes av blod-afflux i penis korpusene cavernosa, virker det nesten tydelig at det er en direkte besluttsomhet mellom Ereksjonsproblemer og Sirkulasjonssystemet lidelser.


Forskningsgruppen studerte en gruppe av 9.457 menn som er vurdert for erectile dysfunction og påfølgende karproblemer i løpet av syv år. Emner ble evaluert hver tredje måned for hjerte-og karsykdommer og erectile dysfunction. Resultatene bekrefter bevis som grad av erectile dysfunction, samsvarer med alvorlighetsgraden av hjerte-og karsykdommer.


Dette er for første gang en studie beviser en nær tilknytning mellom Ereksjonsproblemer og påfølgende utviklingen av klinisk hjerte sykdommer.

No comments:

Post a Comment