Wednesday, April 25, 2012

Sildenafil Citrate og kognitive verdifall behandling

Sildenafil citrate, nøkkelen ingrediens av Ereksjonsforstyrrelser (ED) narkotika- og ED generiske legemidler som Caverta, Kamagra, Edegra og Silagra kan hjelpe i behandlingen av kognitive svekkelse som påvirker mer enn 50% av multippel sklerose (MS) pasienter ifølge etterforsker og presenterer Stephanie Manson, MD, forsker, resonans Imaging hjernen Center, universitet i Oxford, Oxford, Storbritannia.


Sildenafil citrate vises for å hjelpe hjerne blod perfusion og hjernen aktivisering hos pasienter med sekundære progressiv multippel sklerose (MS), som rapportert på 29 September på 21 Congress av europeiske komiteen for behandling og forskning i multippel sklerose (ECTRIMS).


Multippel sklerose pasienter har vanligvis redusert hjerne flyt som en del av utbruddet av sykdommen. Dette starter på et veldig tidlig stadium av sykdommen. Studien tok sekundære progressiv pasienter og ga dem én dose av sildenafil citrate, nøkkelen ingrediens av ED generisk piller. Det ble funnet at det akutt økt sine cerebral blodstrøm, noe som betyr at neurons var å få mer oksygen. Det er helt farlig å ha en lav cerebral blodstrøm.


Så, implikasjon av oppdagelse er at den magiske komponenten av ED stoffet Viagra og ED generisk piller som Caverta kan vise seg for å være Nevro beskyttende for MS pasienter. Dette var en liten studie med store konsekvenser, og tydelig, mer forskning er kalt for på dette emnet for å oppnå mer nøyaktige resultater i denne forbindelse.


Till den tiden kan vi bruke sildenafil citrate for får befri av Ereksjonsproblemer som er en stor trussel til vårt intime og conjugal liv. Bruken av denne ingrediensen i form av ED generisk piller kan hjelpe oss kvitte av ED effektivt med en billigere hastighet i forhold til de merkede narkotika. Så ta hjelp av ED generisk piller og beskytte din personlige og intime livet.

No comments:

Post a Comment