Thursday, April 5, 2012

Finne noen å spille med

Nå som du har konfigurert den perfekte online-profilen og sette bort kameraet, hva gjør du nå?


Gjør du bare lene seg tilbake og vente på andre å finne deg, eller vil du gå ut og se etter andre moro swingers? Jeg antar det er til deg for mest delvis, men etter min mening, hvorfor vente når du kan finne noen handling nå?


Snevre inn valget


Hvis det var aldri noen tvil om at svingende var ikke populær, og hvor mange profiler på swinger dating nettsteder skal være den definitive måten å stoppe dette argumentet.


Når du velger en av de større swinger dating nettsteder, kan du finne hundrevis og tusenvis av tilgjengelig og ready-to-go swingers. Det er overveldende, virkelig.


Heldigvis, mange av områdene har innsett dette og besluttet å gjøre noe med det. De har installert programvare på sine nettsteder som kan hjelpe deg med å finne noen som passer dine interesser.


Mange ganger du vil bli bedt om en rekke spørsmål når du skriver profilen din, og det vil bidra til å bestemme potensielle par. De kan være spørsmål som til dine personlige innstillinger i par ordningen (2 menn og en kvinne, 2 hunner og en mann, to par, osv.).


Det er typen som når du kjøper en bok, er det en liste over bøker som andre lignende kjøpere har plukket opp. Samme, bare med personlige profiler.


Nå, dette er ikke å si at denne metoden er ikke uten feil, fordi den har dem. Hvis andre paret ikke er sannferdig, kan deretter du bli matchet opp med noen som bare ikke er kompatibel.


Men hvis området ikke har muligheten til å guide deg til potensielle par, så du er nødt til å gjøre det på egen hånd. Begynne med en liste over generelle ting som du leter etter, rangert fra viktigste til minst viktig.


Og begynne å se på hver profil for å se hva du finner.


De er gruppert i mange tilfeller, så du ikke trenger å se gjennom alle, men det vil ta mer tid på denne måten.


Noen kontaktet deg


Når du ser meldingen venter på deg, begynner i påvente. Denne par som vil være 'en'?


Start med å snakke til dem om hva du leter etter – uten å måtte slå rundt bush. Bli kjent hverandres begjær og finne ut om du er kompatibel. Hvis ikke, går videre.


Det skal ikke være noen spill på dette punktet. Du må kunne tillit til hverandre. Og hvis du føler at noe er «av» for noen grunn, stol på instinktene dine og avslutte kommunikasjonen.


Jeg anbefaler ikke å gi ut personlig informasjon til du er helt sikker på at du vil møte en bestemt par. Stalking er en svært reell trussel som er andre svindlere og farlig folk.


Hvis du synes å være kompatibel, foreslår jeg at du snakker over e-post på en stund for å se om du får sammen godt. Deretter kan du flytte inn videochatter og sanntid samtaler. Og hvis som går bra, så det er til å finne ut virkelige utflukter.

No comments:

Post a Comment