Saturday, April 14, 2012

Seksualitet: Viktige aspekter av livet

Seksualiteten vår er absolutt en av de viktigste aspektene ved våre liv. Det er delen av livet vi dele med alle levende ting andre på denne planeten. Par dele vin, filmer, ferier og soverom. Par også dele seksuelle problemer og løsninger?


Alle har problemer fra tid til annen--å ha ønske om, å bli vekket, nå orgasme og følelsen fornøyd. Det er normalt. Seksuelle problemer er felles og treatable. Skjønt, eksperter sier vanskeligheten blir en seksuell dysfunction avhengig av hvor lenge det varer problemet, hvordan du føler for det, og hvordan det påvirker ditt forhold.


Seksuelle problemer årsaker


Ifølge en studie har 4 av 10 kvinner og 3 av 10 menn seksuelle problemer. Det er anslått at så mange som halvparten av seksuelle problemer som skjemme bort folks liv og relasjoner er et resultat av utilstrekkelig kunnskap. Seksualitet selv svært høyt utdannede mennesker er dårlig berørt av en mangel på seksualitet kunnskap som resulterer i tro i seksuell myter eller usanne "fakta". Noen ganger en rigid eller engstelig "sex utdanning" i barndommen fra overordnede, lærer, kirken eller media kan påvirke svært alvorlige problemer.


De vanligste seksuelle problemene i menn inkludere forhastet ejaculation, problemer i å oppnå eller vedlikeholde en erection (Erectile Dysfunction), og redusert eller overdreven seksuelle følelser. Ifølge nasjonale undersøkelse av voksen seksuell atferd rapportert 14-17% av menn mangel på interesse for sex. Menn over alderen 40 var to til tre ganger så sannsynligvis rapporten mangel på interesse sammenlignet med menn under 30 år. De vanligste problemene i kvinner ta med redusert seksuelle følelser og problemer i å oppnå et klimaks. Par har vanligvis problemer fordi deres nivå av seksuell interesse er forskjellige.


Behandling av seksuelle problemer


Del av gjenopprette deres kjønnliv vanligvis inneholder forståelse av kroppen din og dine emosjonelle ønsker. Hvis problemet er klart koblet til problemer innad i en relasjon, kan mottar profesjonell assistanse av en trenet sex terapeut eller relasjonen rådgiver forbedre seksuell glede i relasjonen.

No comments:

Post a Comment