Monday, April 23, 2012

God kommunikasjon og par Swapping

Når det gjelder par swapping, er det viktig å vite hvordan du kommuniserer med din partner og andre paret. Du bør allerede være starter ut med åpne kommunikasjonslinjer, men her er noen tips til å guide deg underveis også.


Navngi stedet


Når du trenger å snakke om noe alvorlig, du ikke gå til en ball spill eller filmer, gjør du? Det er alt om plassering.


Hvis du og partneren din trenger å diskutere noe, vil du finne et sted som er rolig og privat. Færre distraksjoner jo bedre. Selvfølgelig, er restauranter en fin måte å gi din selv en distraksjon i tilfelle foredraget blir vanskelig, men må du faktor i nærvær av ventetiden personalet.


Hvis du bestemmer deg å snakke på en restaurant, vil så jeg anbefale la servitør eller kelner vet at du har noen viktige ting å diskutere og at du ønsker å bli forstyrret så lite som mulig.


De vil forstå og gå til stor tiltak for å ta imot deg – men bare hvis du spør.


Jo mer stillegående innstillingen, mindre distrahert du blir, så finne en fin bortgjemt hjørne. Og deretter begynne å snakke.


Hvis du ønsker å snakke på et annet sted, vil jeg anbefale en nøytral innstilling. Kanskje er det en park i nærheten hvor du kan ta en spasertur.


Disse forslagene fungerer fint for alle relasjoner, så vel som med andre par og godt.


Betydningen av tid


Finne en tid der du vil ikke føle rushed er også viktig å ha en god par swapping samtale. Du vil ikke ha noen steder å gå når du trenger å snakke.


Noen ganger kan det ta litt tid å broach et vanskelig emne, så du må gjerne vente til du er klar til å si hva du vil bruke.


Du vil også definere et hvilket som helst barneomsorg vilkår for å støtte store tidsrammen. Pass på å la sitter vet at du ikke er sikker på at når du vil være tilbake, men vil ringe når du vet når du vil forlate.


Gi alle a tur


Det er en gammel bok som snakket om å levere en shell for alle når de ønsket å snakke. Selv om du ikke trenger å bruke en shell, vil du være sikker på at alle har en sjanse til å snakke uten å bli avbrutt.


Du kan gjøre dette ved starter med én person. Denne personen vil snakke til de føler at de er ferdige, og deretter en annen person snakker. Dette fortsetter til alle hadde sa hva er på hjertet.


På dette tidspunktet, kan du begynne å reagere på ting som andre mennesker sa på en forsiktig måte. Beskyldninger eller harde ord vil ikke hjelpe i en vanskelig situasjon.


Lytte opp


Sørge for at du forstår den som snakker, er nøkkelen til å opprette nyttig dialog. Gjenta hva de har sagt Hvis du ikke er sikker på om noe. Kanskje kan de avklare deres betydning.


Aktivt lytte før du finne ut hva du skal si.

No comments:

Post a Comment