Friday, April 13, 2012

Hva du kan forvente

Eventyr svingende varierer for alle, men det er noen generelle fordeler som du kan forvente og bør forvente fra alle som er involvert.


Likevel, jeg har å påpeke at svingende er ikke for alle, så ikke ta denne listen til en motvillig partner å prøve å påvirke dem. Selvfølgelig, kan du dra den ut slik at de kan lese den på sitt eget tempo...


Tillit


Som en kvinne, kan jeg fortelle at tillit er ikke noe som kommer naturlig i form av seksuell aktivitet. Vi har lært at menn er overlegen i denne forbindelse, og at vi bør følge deres leder i alt.


Når du starter svingende, men er du fremstøt inn i en verden av å være foran om dine behov og dine ønsker. Det er ikke alt om gledelig mannen lenger, men det handler om å få hva du ønsker, hva du har drømt i tankene dine.


Din tillit soars når du begynner å finne at du kan være seksuell med noen som du ikke er vant til og ennå fremdeles nytelse dem, så vel som deg selv. Partneren vil merke sikkert.


Kroppen bilde


Selv om denne samtalen er koblet til kvinner mesteparten av tiden, la oss ikke glemme om våre menn. Mens den media og kjendis nyheter gjøre oss til å tro at alle kvinner skal være en viss størrelse, er menn like som dømmes.


Menn ser dratt abs og chiselled cheekbones, og rolig tror til seg selv hvis de er også alt det gode? Er deres penises som er stor nok?


Når du har vært med din partner for en stund, kan du falle i en følelse av komfort om hvordan du ser ut. De elsker deg, og det er alt som teller. Når du begynner svingende, vil at self-assuredness bli testet.


Og du vil vinne i slutten.


Denne andre personen vil ha noen annen. De har sikkert allerede sett du og complimented du på noe. Snakk om følelsen seksuelt ladet og nydelig – og nå du har mer enn én person som forteller deg at.


Noen kvinner kan finne at vennlig hilsen fra en annen kvinne er den mest behagelig, som vi alle synes å være så fordømmende i det offentlige.


Bedre kommunikasjon


Ikke bare par finner det lettere å snakke til hverandre før de startet svingende, men etterpå-floodgates av snakker åpnes.


Når du kan snakke om sex, sex med en annen person med partneren din, eller blant gruppe, kan du snakke om noe.


Det vil gjøre deg mer åpen i verden utenfor også. Gitt, du kan ikke snakke om dine svingende med andre, men kan det hende at du kan være mer selvtillit sikrede, og dermed mer villige til å starte en samtale med noen som du normalt ikke ville.


Økt seksuell stasjon


Selvfølgelig, jeg har ikke gjort noe vitenskapelig forskning på dette, men jeg kan fortelle deg fra min egen erfaring som deres kjønndriv går opp-mye.


Det er typen som snøball effekt. Når du får akkurat det du ønsker, vil det igjen og igjen og igjen. Og det betyr ikke at du vil være med de andre par hele tiden, men sex blir mer moro, mer åpen.


Du og partneren din hatt aldri det bedre.

No comments:

Post a Comment