Tuesday, April 17, 2012

Myk svingende grunnleggende

Hvis du tror at du er aroused av bare ideen om svingende, bare vente til du hopper i. Reading ikke gjøre svingende rettferdighet i det hele tatt-bare følelsen og rørende gjøre for å virkelig tro.


Som du sikkert allerede vet, er myk svingende det første forsøket på svingende for mange par og interessert folk. Pokker, prøvde du allerede myk svingende uten engang å realisere den.


Du hadde et par for mange drinker, fikk litt vennlig med noens mann. Og visste du darn godt at det ikke var om kjærlighet eller utro til partneren, det var om dyr begjær.


Kanskje han luktet akkurat eller hun hadde noe som vises av hennes beste assets…


Hvis det skulle skje spontant


Lysene er lav. Kanskje du er på en fest med partneren din, og du har bli atskilt for et øyeblikk. Du er fortsatt fullt klar over hvor er den andre, men du la bare et øyeblikk tar deg. Du har sannsynligvis allerede snakket om muligheten på dette punktet.


Så gå. La oss se hvor seksuell spenning kan føre.


En liten touch her, et strøk der. Det kan være så enkelt som en lang, langsom kyss. Du lukker øynene og forsvinne i øyeblikket.


Og hva om du fange din ektemann eller partner ut av hjørnet av øyet?


Det er utrolig erotiske å se din partner med noen andre, selv om det er "uskyldige" til å begynne med. Bare for å se hender som har rørt du kjører ned noen andres huden kan være en skru på av seg selv.


Å se kan være den perfekte måten å starte om myk svingende. Det er en fin måte å forføre deg selv til å komme inn i handlingen.


Kanskje trenger du bare litt 'motivasjon' for å komme i gang.


Og hva om du planlegge den ut?


Selvfølgelig, kan du ha allerede bestemt at "noe" kan skje på en bestemt kveld. Du har satt og snakket for en stund, når samtalen slår til sex.


Men planlegging gjør ikke det noe mindre varme eller spennende.


Kanskje starter den med bare en massasje av skuldrene eller et trekk i andres personlige plass.


Nå er din sjanse til å gå for det. Ikke vær sjenert; du vet at den andre man ønsker det.


Du kan gå tilbake til din high school dager og bare ta ut, eller du kan ta den videre med blatant groping og tegne langs. Utforske denne personen, hva gjør de føler liker? Hva gjør dem annerledes fra partneren?


Men holde settet kaldt akkurat nå fordi du bare starte, bare teasing virkelig på dette punktet. Du vil holde alle oppspilt og engstelig for neste gang.


Deres hjerter er racing og ditt sinn er engstelig for neste gang.


Men gå tregt. Som ønsker mer fra svingende erfaring er bra, og du vil være sikker på at du er helt komfortabel før du flytter opp handlingen.


Og beste av treg svingende er at du kommer til å gå hjem med en partner som er klar til å fullføre av noe som er allerede startet.

No comments:

Post a Comment