Monday, April 16, 2012

Swingers og kroppen bilde

Selv om UK svingende par er der ute, så er mange andre. Men hvordan kan du dekke alle uten å bruke millioner av dollar trekking i verden?


Angi oppfinnelsen av Internett.


Online Dating, og du


Hvis utsiktene til å møte noen på Internett er fremmed for deg, så du ikke må har sett for vanskelig før.


Det er hundrevis og tusenvis av dating tjenester online som samler alle typer par: kristne, jødiske, homofil, bifil, fetish og Ja, selv UK svingende par.


Skriv bare inn hva du leter etter, og du er sikker på å finne et område som passer deg.


Hva du skal se etter i et område


Når det gjelder å finne et godt nettsted, må du se på det helhetlige utseendet på forsiden. Er det overfylt, er det vanskelig å navigere?


Hvis du kommer til å tilbringe mye tid på å snakke med andre par-området, må du kunne finne veien rundt. Og du trenger å kunne se på det, lyse farger kan skade hodet etter en stund.


Er det personer eller en godt spørsmål side for å hjelpe deg hvis du har ting som du ikke kjenner? Mange ganger du vil betale å bli medlem på området, så for å få pengene dine er verdt, du vil være sikker på at du kan bruke den måten du vil gjerne.


Og dette betyr å ha hjelp når du trenger den.


Profiler


Når det gjelder å opprette profilen din, vil du begynne med et godt bilde. Få ut det digitale kameraet, og ha moro. Du og partneren din kan svak lysene, sette opp en tripod og bare la kameraet fange hva det vil.


Og jo mer provoserende bilder, mere par som vil være interessert, stole på meg.


Være ærlig i din profil om hva du leter etter i en swinger relasjon. Dette er ikke tiden for å fortelle noen hva du tror de kan gjerne høre.


Du ønsker noen fantasier oppfylt, ikke sant? Vel, skal du trenger å være klar over de.


Og hvis et par du snakker med ikke er interessert, bare gå videre. Oh, anonyme Internett skjønnhet. Ikke bruk navnet ditt først for å beskytte din identitet.


Når du har en god profil, kan du starte å kontakte profiler at du finne interessant, eller bare lene seg tilbake og vente på andre kontakte deg.


Prøve litt av begge.


Hvordan komme til kjent med hverandre


Spør mange spørsmål er en flott måte å starte ballen rullende på swinger datingside. Du kan snakke via e-post, eller med videokamera i mange tilfeller.


Video er mye mer moro, og du kan se kroppsspråk for.


Dele din fantasier og dine forventninger for relasjonen. Du vil være helt klart om intensjoner, slik at ingen har feil inntrykk, og det ikke er noen overraskelser underveis.


Det er alt for nå.


Så i mellomtiden – Happy svingende!

No comments:

Post a Comment