Sunday, April 22, 2012

Herpes feilinformasjon: Overføring av kalde sår under Oral Sex

Spørsmål: Hvis jeg lider fra kalde sår (herpes simpleks 1), men ikke fra genital herpes (Herpesvirusinfeksjon 2), er det mulig for meg å videresende viruset til min partner under oral sex; Selv om jeg er gratis kalde sår på tiden?


Svar: Dessverre, ja, selv om sjansene er slank, både Herpes simpleks Type 1 (kalde sår) og Herpes simpleks Type 2 (genital herpes), kan infisere den munnen eller kjønnsorganer.


På samme måte kan både kalde sår og genital herpes overføres fra én partner til en annen selv om infisert partner er asymptomatic på tiden.


Siden det er få raskere måter å ødelegge et forhold enn når en partner gir den andre herpes, lar du clear opp noen mer herpes feilinformasjon som kan spare deg fra å gi eller motta gave som gir og gir.


Selv om en big ole kalde sår på noens leppe eller munn er en god indikasjon på at de har herpes simpleks typen 1, kan ikke du fortelle hvis noen har genital herpes bare av det de ser, bor eller handle. Hvis noen lider fra kalde sår betyr det ikke at de er mer eller mindre trolig også lider av genital herpes, på samme måte hvis noen ikke lide fra kalde sår, det betyr ikke at de ikke har genital herpes.


Åtti millioner amerikanere har herpes, som er minst ett i seks voksne, inkludert den søte datoen som har glemt å ta kondomer.


Samleie er ikke den eneste måten herpes er spredt. Herpes spres fra huden til huden kontakt. Det betyr at du kan få herpes (kalde sår eller genital) fra kyssingen, utføre eller motta oral sex, eller berøre et område som er infisert med noen del av kroppen din


Noen kan har herpes og ikke engang vet det. Herpes symptomer utvikle vanligvis innen 2 til 20 dager etter kontakt med viruset, men det kan ta lengre tid, og i noen tilfeller (spesielt kvinner) nylig infiserte personen kan forbli asymptomatic men fremdeles være i stand til å formidle viruset til andre.


Herpes kan spre seg mellom utbrudd, selv når ingen tegn eller symptomer er tilstede. Det kan også spre seg av asymptomatic folk som ikke vet de er smittet.


Du kan få herpes i øynene, på fingrene og på andre deler av kroppen ved å berøre et utbrudd. Såpe og vann vil drepe viruset på overflaten av huden, men en gang du er infisert, såpe og vann vil ikke kvitte av kalde sår eller genital herpes utbrudd.


Bortsett fra avholdenhet er det ikke sikker brann måte å beskytte deg selv fra kontraktørselskaper herpes under intimitet med en infisert partner. Ved siden av avholdenhet, ved hjelp av latex kondomer er den mest anbefalte beskyttelsen mot kontraktørselskaper herpes, men det er langt fra 100% effektive.


Hvis du tror du kan ha noen form for herpes-virus, eller hvis du har en partner som har herpes, kan du se din lokale helsevesenet leverandør for en diagnose og medisinsk råd. Hvis du vil ha mer informasjon om herpes, inkludert klinisk bilder, ofte stilte spørsmål og nyheter om en mulig herpes kur, vennligst besøk vår hjemmeside på www.herpes-pics.com


Denne artikkelen er en del av en gratis pedagogiske rekke artikler skrevet av John Trout, om emnet av herpes viruset. Hvis du vil vise hele serien, går du til: http://www.herpes-pics.com/herpes_article_series.htm

No comments:

Post a Comment