Wednesday, April 11, 2012

Sexy Valentinsdag gaveideer For menn og kvinner

Nå er julen over - den tiden av året når vi bruker vår tid og penger på vår familie og venner. Valentinsdag er raskt nærmer seg - tiden av året for å bruke tid og penger på deg selv, og lover.


Sexy undertøy er en Valentinsdag gave som gleder dere begge. Hva gjør undertøy slik ettertraktet og mye gitt Valentinsdag gave - mer spesiell enn sjokolade, blomster, slips og slipsenåle og selv smykker? Undertøy sier, "Jeg elsker deg, og jeg vil ha deg." Det sier, "du er vakker og fortjener å bære vakre ting. Jeg tror du er ønskelig."


Sexy klær er ikke bare Valentinsdag gave du bør gi henne. Hvis din lover er en sjokolade djevel deretter du bedre få henne noen fancy sjokolade også - og er aldri en waster blomster, men du kan velge to eller tre mindre boquets rundt i rommet i stedet for én stor nedlatende gruppering. Du kan velge ulike typer blomster - daisies, wild blomster, fiolene - med kanskje en rose knyttet med et bånd. Rose vil være romantisk og hardføre blomster vil vare lenger. Tenk å legge en slank bok av erotiske historier, litt massasje olje, voksen leker eller et spesielt stykke smykker med en kryptert romantisk inskripsjon.


Ta deg tid til å skrive et notat å fortelle ham eller henne nøyaktig hva det er om ditt forhold som slår du på. Vær ikke redd for å få en liten slem - det vil bli husket i mange år framover.


Fra et praktisk synspunkt, kan det være vanskelig for fyrene å vite hva slags undertøy til å velge eller hva størrelse for å kjøpe. Hvis du foretar et kjøp i en undertøy butikk kan clerks ofte hjelpe ved å vise deg hva er populære eller suggesting linjer i din prisklasse. De kan selv ha størrelse hjelpelinjer for å hjelpe, men prøver å lure seg inn i din gal kommode på forhånd, og sjekk ut størrelsen på noe som ligner på hva du vil kjøpe.


En kort Internett-søk etter "Lingerie Shopping Tips" kan også gi deg mange tips og ideer. Hvis alt annet mislykkes, kan et gavekort for en shopping tur dato til Victoria Secret hjelpe deg med å gjøre din egen beslutning for hennes fødselsdag - eller Merkedag- eller Christmas. Du får ideen.


Mange undertøy butikker på nettet har folk som er kvalifisert til å hjelpe også. Prøv å bruke kundeservice eller "kontakt oss" knapper på et nettsted for undertøy. Vanligvis kan en ærlig beskrivelse av din gal med størrelse områder eller målinger bidra til selgeren begrense søket ditt for deg. De fleste mennesker i undertøy virksomheten er veldig vant til å hjelpe menn og kvinner plukke den høyre sexy lingerie utstyr fra flere hundre tusen tilgjengelig.


Uansett hva du velger å, gjøre det personlig. Ta tid til å tenke om jente eller fyren og hva romantiske ganger du har hatt i siste, eller har omtalt som fantasier. Du trenger ikke å bruke masse penger for å gjøre dagen uforglemmelig. Tanken som du legger til å gjøre noe unikt og kjærlig er mye viktigere enn prislappen.

No comments:

Post a Comment