Saturday, April 7, 2012

Skjult kamera for Sex

Det finnes to typer mennesker som liker skjult kamera sex. Det er de som liker er fordi det tjener dem penger, og det er de som liker skjult kamera sex fordi de liker å se den. Hvis det ikke var folk betale å se den, ville ikke så det være så mange victimizing uskyldige mennesker for å tjene på den.


Skjult kamera sex er når noen hemmelighet tapes seksuelle handlinger. Dette kan gjøres ved en av deltakerne, som har planer om å skjule kameraet eller ordner en video skal gjøres, eller det kan gjøres helt unbeknownst til begge deltakerne av en tredjepart. Dette er mulig spesielt i hoteller og moteller der innehaveren er en mindre enn skrupuløs personen og som gjør videoer av stevnemøte for å gjøre noen penger på side.


Folk som kan tjener penger på av skjult kamera sex er nesten alltid victimizing noen og betraying andres tillit. Dette skyldes at minst en av deltakerne ikke vet at han eller hun er blir tapet. Resultatene kan være ødeleggende. Hvis videoen kommer ut, kan deretter omdømme være tapt. Noen ganger er videoene brukt som utpressing for å få penger, makt eller favoriserer. I alle fall noens rettigheter krenkes vanligvis, og selv en seier i retten kan ikke slette en flekk på ens offentlige bildet fullstendig.


Dessverre, på grunn av utbredt popularitet av pornografi, disse kassetter er i høy etterspørsel. Det er mange mennesker som liker å se slike ting skal vekke. Det hjelper dem til å leve ut fantasier. Noen mennesker Sjekk med sine partnere, for å få en mer gledelig opplevelse for begge. Mange av forbrukerne av skjult kamera sex ofte forstår ikke at de ser noe som begge parter ikke samtykker i å gjøre. Så blir de unwitting deltakere i victimization av minst en av deltakerne.


Du kan beskytte deg fra å være et offer av skjult kamera sex ved å være forsiktig om hvem du har samleie med, og å ta forholdsregler. Ikke gå til seedy moteller, og foreslå et annet hotell enn den som er foreslått av en partner. Også, for å unngå en liten, bærbar kameraer, sparke partnerens klær under sengen, og sørg for at han eller hun ikke la noe på nattbordet eller hengende opp i synet av området. Og Vær oppmerksom på at selv en lang tid og pålitelig partner kan plutselig velger å ha skjult kamera sex.


2005 Copyright (c)

No comments:

Post a Comment