Wednesday, October 3, 2012

Et klarere, hvitere smil i fremtiden

De sier øynene er vinduene i sjelen, men en lysende hvite smil vil utstråle dagen. Samtidig, ble whitening tenner gjort bare av folk med midler. I dag er det mange forskjellige prosedyrer og produkter som kan brukes til å bleke ditt smil.


Det er toothpastes som har forbedret whitening evne. Disse toothpastes er pakket og solgt i likhet med andre toothpastes. De har spesielle unnamed ingredienser som bidrar du forsiktig polsk og pensel bort flekker. De fungerer bedre enn vanlig fluor toothpastes, men de inneholder ikke bleaches.


Neste trinn opp stigen behandling er hjemme blekemiddel løsninger eller skuffen-baserte whiteners. Disse produktene inneholder vanligvis Hydrogenperoksid basert materialer som virker for å bleike tennene. De er gel basert og er vanligvis administreres ved å plassere gel i en Munnbeskyttelse og slitt nattlig for en periode. Omsorg bør brukes og retninger etterfulgt til alle tider. I den forbindelse, noen på Hjem produkter som brukes uten din tannlege godkjenning bør ha ADA (American Dental Association) segl for godkjennelse.


En sikrere versjon av hjemme blekemiddel løsning eller skuffen-baserte fløtepulver er en anbefalt av din tannlege. Din tannlege vil anbefale en blekemidler agent og sin styrke basert på misfarging av tennene og helse ditt gums. Vanligvis tannlegen anbefalte produktet inneholder ulike sterke carbamide peroxide sammenlignet med Hydrogenperoksid som brukes for gjør det din selvtillit prosjektpakker nevnt ovenfor. Denne fløtepulver er også gel basert og implementeres med en egendefinert gjort munnen vakt slitt noen timer en dag i flere uker.


Det er også et par fysiske prosesser som brukes til å bleke ditt smil. De kalles bånd og porselen veneers. Bånd er når en sammensatt harpiks støpte til deg tennene til å endre farge og omforme dem. Dette kan vanligvis gjøres i et office-besøk. Dette materialet kan dessverre flekken og selv chip over tid.


Porselen veneers er skallet som materialer som er også støpte og formet på flekker tenner. De har et mer hvitere utseende og kan være ganske litt dyrere... ca tusen dollar per tann.


Uansett valg, kan et klarere, hvitere smil være i fremtiden. Undersøke din alternativer med din tannlege og velge den rette for deg. Være forberedt på å smile... og liker å gjøre det!

No comments:

Post a Comment