Friday, October 26, 2012

Yoga Invigorates sexlivet ditt

Yoga har bevist det er effekt i nesten alle aspekter ved helse. Seksuell helse skjer også å være en vesentlig del av å være sunn. Og Yoga har ikke blottet sex fra planlegging sitt holistisk helse.
Faktisk har yoga praksis lagt stor vekt på sunn seksuelle liv. En god del av yoga asana og øvelser er spesielt ment å forbedre din seksuelle energi.


Yoga seksuell filosofi sier at for å få seksuell nytelse ditt sinn og kropp bør forbli i en forynget tilstand og foryngelse denne kunne være bare forårsaket av ulike yoga praksis. Disse yoga praksis omfatter alle former for yoga - enten det asana, pranyama eller dhyana.


Ulike seksuelle dysfunksjoner kan bli effektivt kurert av yoga. Yoga tilbyr også kur for mannlig impotens. På grunn av yoga effekt i å forbedre din seksuelle liv, blir yoga praktisert av en god rekke folk med formålet å forbedre seksuell stasjonen. Men Yoga talsmenn aldri overskytende av sex. Det stikker til det tradisjonelle begrepet av sex som loven av sex er først og fremst ment for formering.


Blant ulike typer Yoga sies Tantra Yoga å være svært mye knyttet med sex. Tantra Yoga var en foretrukket praksis i det gamle India å bedre du seksuelt. Gamle indiske guide av sex Kamasutra har forfektet nytten av Tantra Yoga for forbedret nivå av seksuell nytelse. Denne praksisen av Tantra Yoga har nylig gått gjennom en renessanse, som flere og flere folk foretrekker den over Viagra og andre medisiner for å få ønsket nivå av ereksjon.


Tantra Yoga asanas innbringe nødvendige fysiologiske endringene til å drive mer utskillelsen av kjønnshormonene. Disse hormonene hjelpe i sin tur få ønsket seksuelle potens. I tillegg til at bidrar Tantra Yoga også til økt fleksibilitet og friskhet. Disse faktorene kombinere sammen for å tjene en enhetlig formålet som er ditt bedre sexliv. Kamsutra tilbyr rundt seksti yoga posisjoner for ideelle sex. Disse seksuelle stillinger har vært vist seg effektiv i å løse ekteskapelig splid som følge av seksuell misnøye. Dermed kan Yoga være en svært effektiv måte å forbedre din ekteskapelige forhold.


Ulike yoga pusteteknikker er spesielt nyttig i bettering deg for sex. Disse pustende teknikker sammen med Hot Yoga asana vil gjøre det mulig for deg overmannet med seksuell potensial. Så folkens, gir opp og gjøre best bruk av yoga positurer å nyte en sunn og bedre sex liv.

No comments:

Post a Comment