Thursday, October 18, 2012

Overvinne prematur Ejaculation med hypnose

En tilstand preget av tidlig eller uventet feromoner, feromoner bør ikke være en grunn til bekymring. Nesten hver mann har opplevd det på en gang i livet sitt, og med mindre det skjer ofte, helseeksperter sier at det er helt normalt.


For menn som opplever hyppige prematur ejakulasjon, bør de søke legehjelp. Det er mulig at de opplever en form for erektil dysfunksjon. Helse-eksperter har faktisk klassifisert prematur ejakulasjon inn: primære og sekundære prematur ejakulasjon.


Primære prematur ejakulasjon forekommer hvis en mann opplever det når han er seksuelt aktive. På den annen side, sekundær prematur ejakulasjon forekommer etter en vellykket samleie der det var ikke noe problem i utløsning.


Leger tror at tidlig utløsning kan være forårsaket psykologisk eller biologisk. Psykologiske faktorer kan innebære tidligere seksuelle opplevelser der mannen måtte nå klimaks hast. Dette er vanligvis observert blant menn som vokste opp i familier som vurderte sex som noe syndig eller skitne. Personen ender opp ubevisst rushing gjennom samleier. I mellomtiden, biologiske faktorer involverer hormonelle problemer eller ekstreme følsomhet i genitalia området.


Når blir diagnostisert for sykdommen, ville en person bli spurt om hans religiøse oppdragelse, seksuelle opplevelser, fortid og nåtid seksuelle relasjoner og mulige konflikter med gjeldende relasjoner. Legen vil også be om medisinske historie, tidligere sykdommer, bruk av reseptbelagte legemidler og gjennomføre fysisk undersøkelse. Disse faktorene vil bli vurdert å være i stand til avgjøre hvorvidt eller ikke årsaken til tidlig utløsning er psykologisk.


Behandling av prematur ejakulasjon kan gjøres gjennom seksuell therapy. En pasient kanskje instruert til å masturbate før seksuelt møte å utsette utløsning under selve handlingen. En annen metode er kalt som "klem teknikken" som involverer partneren din.


Under en seksuell aktivitet må du be partneren din å presse din penis hver gang du føler at du er ferd med å ejakulere. Din partner vil fortsette klemme til trangen til å ejakulere passerer. Ved å gjenta dette, kan du forsinke utløsning effektivt. Etter en tid, vil du ha nok selvkontroll å ikke bruke klemme teknikken.


Medisiner som anti-depressant vil føre til en forsinkelse i utløsning. Hvis du føler deg komfortabel med denne behandlingen, kan du be din lege for en resept. En annen måte å behandle feromoner er av psykoterapi, som innebærer å diskutere din seksuelle forhold så vel som på jakt etter effektive måter å takle og løse problemet.

No comments:

Post a Comment