Tuesday, October 2, 2012

Hvordan en romantisk overraskelse kan holde ditt forhold frisk

"Love withers med forutsigbarhet; sin svært essens er overraskelse og undringen. Hvis du vil gjøre elsker fange av den dagligdagse er å ta sin lidenskap og miste den alltid."
--Leo Buscaglia


Det sies at uansett hvilke problemer forholdet ansikter, hvis du kan holde romantikk Live, resten kan være utarbeidet. Og det er ingen raskere og enklere måte å forynge romantikk enn kommer opp med romantisk overraskelser.


Hvis du føler ditt forhold er i brunst, og alt i det er forutsigbar, sjansene er-det har vært en lang tid siden en av du overrasket over den andre. Så, hva slags en overraskelse er best for en øyeblikkelig stund av lidenskap som du brukte til å føle for hverandre?


Det avhenger av to av dere, og ditt forhold – hva er best er forskjellig for hvert par, som hver relasjon er unik. Men er her noen tips som vil starte du på spennende stien for å skape din egen karakteristiske, romantisk overraskelser for partneren din:


Liten ting og bevegelser saken mer enn vi gi dem kreditt for. Du trenger ikke å gjøre forseggjort, dyre forberedelser for din overraskelse – bruk din kreativitet og fantasi i stedet.


Touch: Hvis det er én ting som lenge par kunne bruke mer av, det er rørende. Husk hvor mye intime berører du ville nyte, tidlig i forholdet? Når par blir mer komfortable med hverandre og den første høye av oksytosin drops; vi kuttet kort intime berøre og velge quickies i stedet.


Massasje – spesielt en uventet en, kan fungere som perfekt hyggelig overraskelse – enda større grad tilfelle hvis partneren en utmattende arbeidsplan bæres til benet.


Hvis du planlegger en full body dyp muskel-massasje for partneren, så husk å bruke en massasje inneholder som ginseng eller en oppvarming-funksjon. Ønsker å få mer eventyrlystne? Legge til voksen leker som både av du nyte, og gjøre det et spill!


Dette er noen av funksjonene som du kan inkludere i romantisk soverom spillene - vanntett voksen leker for intime bad, en bok som viser forskjellige lovemaking posisjoner, spiselige maling for licking og scented lys sammen med myke treg musikk for stemningen.


Antall og type soverom kjærlighet spill som du kan opprette begrenses bare av fantasien – og din vilje (samt som partneren din). Husk - begge av du bør være komfortabel med leker og spill; ellers vil det neppe øke intimitet (for ikke å nevne at din partner ikke vil ser frem til neste overraskelse).


Intimitet som et resultat av din innsats bør ikke stave utgangen av romantiske overraskelser, men. Tvert imot, husk at det er det overraskelse elementet som holder romantikk frisk!

No comments:

Post a Comment