Monday, December 19, 2011

Barbering skam håret

Leter du etter mer økt seksuell nytelse, måter å sammenlegge spice tilbake i en relasjon eller føler en liten slem? Deretter kan du se nærmere på de nyeste seksuell sensasjon for menn og kvinner, og som er barbering skam håret.


Dette er en måte for både menn og kvinner å oppleve lagt nytelse. Som en person beskrevet det "Det er som å være ekstra naken". Det øker følsomhet, bidrar til å eliminere uønskede odor og gjør en erklæring om at verken sex kan nekte.


Det finnes tre grunnleggende måter å fjerne Kjønnshår
1. Waning
2. laser
3. barbering


Waning er uten tvil den mest smertefulle av tre. Dessverre, det er ikke en permanent løsning så du ikke å tåle at smerte igjen og igjen. Waning er prosessen der du bruker enten et tynt lag med voks eller bruk en stripe av selvklebende spesialpapir på din pubic område, og deretter, du gjettet det, yank det av og trekke håret ut.


Laser hårfjerning er mest kostbare av tre. Det er også permanent. Det er ingen vei tilbake når håret har vært lased. Denne prosedyren kan enkelt kjøre til hundrevis av dollar om ikke mer avhengig av hvor stort et område du har gjort. Laser fungerer ved å skyte en stråle av lys ned sjakten av håret til roten som dreper roten dermed eliminere videre hårvekst.


Barbering skam håret kan gjøres ved to ulike metoder. Det er gamle gammeldags barberhøvel og barberskum metoden eller den nyeste metoden for barbering, og som er med batteriet ladet razors som er utformet spesielt for Hårfjerning i sensitive områder.


Barbering med vanlig razor kan være veldig skremmende og ekstremt farlig Hvis du ikke er veldig forsiktig med. Denne metoden, oftere enn ikke, forlater rød støt og kan irritere huden i disse sensitive områder.


I kontrast med de beregnet spesielt razors det er praktisk talt umulig å skade deg selv og etterlater ingen rød støt eller irritasjon. Disse razors er designet med en mikro-skjermen hodet og roterende knivene som lar deg helt glatt. De er sikre for både menn og kvinner å bruke på alle sensitive områder. Også tilgjengelig med disse kjønnshår barbermaskinene er kjønnshår sjablonger som gir deg muligheten til å uttrykke din kreativitet og lek. Det er piler, stjerner, hjerter og blomst design bare for å nevne noen få.

No comments:

Post a Comment