Thursday, December 15, 2011

Conception: Myter og fakta

Det er en masse gamle kone historier om oppfatning, noen har et element av sannhet i dem, de fleste ikke.


Er du mer sannsynlig at en gutt Hvis partneren har brødre?


nei. Partnerens sperm avgjøre kjønnet av babyen, men om du har en gutt eller jente er en tilfeldig prosess. Eggene inneholder bare en kvinne eller X-Kromosom, mens en manns sperm inneholder enten en mann eller Y, Kromosom eller en X. Sperm som blir skal egget første og fertilises det avgjør kjønnet av barnet. Kvinnelige sperms er større og svømme tregere enn blant menn. Så hvorfor ikke du alltid har gutter? Vel, når mannens sperm ankommer egg kan ikke ha blitt befridd fra Eggstokk og sperm dør av. Kvinnelige sperm ankommer senere da egg er blitt befridd og befruktning finner sted. Hvis du vil prøve en gutt å ha sex som nært som mulig til ovulation når egg frigis, eller bare etter Hvis du ønsker en jente. Du kan kjøpe en ovulation testing kit å hjelpe med tidsberegning.


Hvis du allerede har to gutter eller jenter, er du sannsynligvis til å ha en tredje?


ja. Selv om sex utvalg er tilfeldig, noen menn har bedre kvalitet x eller y chromosomes, og har store familier av jenter eller gutter. Hvis du er desperat for en jente, få partneren din gå dykking! Studier viser at mer delikat y chromosomes ikke overleve press på dybde.


Å ha Sex I misjonær stilling fastslår om du har en gutt eller jente?


nei. Det er ingen bevis som tyder på at heller ikke du sannsynligvis vil ha en gutt Hvis du har sex står opp eller når partneren din skriver inn bakfra. Er det heller ikke noen bevis at du ligger på ryggen med bena i luften etter sex vil øke din sjanse for conceiving - men hvis du ønsker å prøve det sørge for du lukker gardinene!


Hvis du har en orgasme, er du mer sannsynlig å tenke en gutt?


nei. Mannens sperm kan svømme mot egget litt raskere, men det avhenger av om egg er frigitt når det blir det.


Det det er lettere å bli gravid en gang?


ja. Som er overraskende vurderer du er så trøtt gjennom leter etter det første! Gjennomsnittlig tar det par med barn seks måneder til å tenke, i motsetning til tolv måneder for par uten barn.


Er gutter mer sannsynlig Hvis du tenke på ulike dager i måneden?
nei. Det finnes heller fairies nederst i hagen din!


Kan skade stramt underbukser Sperm kvalitet?


ja. Sperm liker å være på litt under normal kroppstemperatur, som er grunnen til testicles er utenfor kroppen. Stramt bukser holder testicles tett mot kroppen følgelig sperm kvaliteten kan bli redusert. Underbukser er mer behagelig og mer sperm-vennlig.

No comments:

Post a Comment