Wednesday, December 7, 2011

Hva du trenger å vite om Herpes

Det finnes mange ulike typer herpes , men den viktigste forskjellen mellom disse er hvor de er på kroppen. For eksempel de mest snakket om slags herpes er genital herpes , og disse er gjette hvor: på genital området. Millioner og millioner av mennesker i USA har herpes, og du trenger ikke å være promiskuøse for å kunne få dem. Det tar bare å ha sex med én person å få denne herpes sykdom.


Den beste måten for deg å beskytte deg mot å få genital herpes er å unngå seksuell kontakt. Avholdenhet er den beste måten å unngå herpes skjer for deg. Du kan få herpes fra enhver form for fysisk kontakt, dette inkluderer vaginal, muntlig og selv anal sex. Tror ikke at enveis er tryggere som den andre fordi det er ikke, ikke når det gjelder herpes.


Finnes det andre måter å unngå å få herpes, for eksempel må du har beskyttet sex når du er seksuelt aktiv. Det spiller ingen rolle hvor godt du kjenner din partner du fortsatt trenger å ta trinnene som bruker kondomer å beskytte deg mot herpes, så vel som andre sykdommer.


Herpes er mye mer smittsom når du er i midten av et utbrudd. Mange ganger en herpes lidende vil kunne fortelle når et utbrudd kommer bare for øvrig som området føles. Herpes utbrudd foran ofte tingling eller stinging opplevelser i genital området. Unngå å ha sex når du føler disse symptomene, eller når du har en herpes utbruddet fordi det er en mye større sjanse for å spre herpes til partneren. Bare fordi du kan spre herpes enklere i et utbrudd betyr dette ikke at dette er den eneste gangen din herpes er smittsom. Selv når du ikke har et utbrudd du kan være smittsom derfor alltid har beskyttet sex som inkluderer bruk av kondomer når du ha sex.

No comments:

Post a Comment