Sunday, December 25, 2011

Re-definere Sex hele veien gjennom Levitra

Sex er krig der elskere kjempe for intimitet, spenning, orgasmic glede og satisfaction…but hva om soldaten forråder du?


Vi har vært fantasizing sex siden våre ungdomsårene; bare tanken på det quickens vårt puls og øker blodsirkulasjonen. Vi elsker det, vi ønsker det, men god hyppige sex fortsatt en dag drøm for de fleste av oss.


De fleste menn rundt om i verden er i stand til å oppnå seksuell tilfredshet og erectile dysfunction er en kjent årsak til den. Dette er fortsatt et midlertidig problem i de fleste tilfeller, men i noen tilfeller det er en pågående problem og ender opp sårer en mann self esteem og bryte hans forhold til hans partner.


Problemet blir mer utsatt med alderen, dens kjent i mennesker i alderen over førti. Nesten 25% av menn står overfor denne pinlig situasjon på et tidspunkt i livet, men blir det et alvorlig problem hvis det er tøylesløs.


Statistikk viser at bare 10% av menn lider av Ereksjonsproblemer konsultere legen, resten 90% nøler med å diskutere saken og ikke får hensiktsmessig behandling. Folk tror impotens å være et seksuelt problem, men det er ikke tilfelle, fysiske samt psykologiske faktor er mest gjenkjennelige årsakene til erectile dysfunction. Det er enkelt kureres på et hvilket som helst tidspunkt.


Generic Levitra er en FDA godkjent reseptbelagte stoffet som har oppnådd utrolige suksess med å løse problemet av Ereksjonsproblemer. Det gir muligheten til å kjøre alle våre seksuell fantasier.


• Levitra fungerer ved begrenser PDE5 enzymet, "som betyr at hvis vi ta en pille, har seksuell stimulering, stoffet kan forstørre naturlig erectile svar. Det gjør at reaksjonen å være mer som sex skal være.


• Reaksjonstid av Levitra overraskende rask, det begynner å handle i så lite som 16 minutter sammenlignet med 30 til 60 minutters gang tatt av Viagra.


• Levitra kan tas sammen med mat.


• Levitra er tilgjengelig i tre doser gir nok alternativer å velge mellom i henhold til våre behov.


• Det anbefales å ta Levitra 45 til 50 minutter før sex, det fungerer for seks timer.


• De mest kjente ugunstig virkningene av Levitra er hodepine og ansikts rødme; Levitra har ingen bivirkninger på hjertet eller visjon.


• Levitra er strengt begrenset for kvinner.


• Hold medisin utenfor barns rekkevidde.

No comments:

Post a Comment