Friday, December 2, 2011

Til å elske Forever

En tid siden vi ble ledet et college seminar for seksuelt sofistikert, overstrømmende og velformulerte unge par fra en lokal menighet når James, en av ektemenn, sa: Nancy, og jeg har lenge siden lærte å sette inn a i kategorien i spor B, så vi ikke trenger en sex-håndbok. Vi vet alt om tilstrekkelig foreplay for kvinner, eksotiske posisjoner og flerfoldige orgasmer. Vi elsker våre netter på romantikk, men vi nå må lære å gjøre vårt ekteskap verdt å holde sammen når vi ikke gjør kjærlighet.

Følelsesmessig sunne menn og kvinner dele nesten alltid livet med elskere som har lykken er avgjørende for sin egen oppfyllelse--selv om de ikke klarte å forstå gjensidig tilfredshet gjensidige natur mens de var unge. I vår ungdommelig år vi kan være så fylt med slike intens seksuelle begjær at vi glemmer det virkelig tar to til tango vellykket for alle lengden av tid. Hvis enten elsker føles vanskeligstilte, mister musikken snart evnen til å sjarmere oss. Som vi lærer å elske en person dypt, vil vi begge til å være personlig fornøyd--samtidig som de blir også en behagelig lover. Våre seksuell nytelse forblir andre sats med mindre lover blir full partner i intimitet. Selvfølgelig, bruke noen nevrotiske personer sex i en strøm spille for ego fordeler som har lite å gjøre med kjærlighet. Vi insisterer--alle psychospiritually sunn kvinner og menn ønsker å behage kjære de deler med fysiske, emosjonelle og åndelige intimitet. Noe mindre er selfishness er--prima facia bevis at man er fortsatt en emosjonell unges grasping hva han eller hun kan i en kort sikt-relasjon. Seksuell egoisme og potensialet for misbruk som følger er alltid resultatet av ens alvorlig emosjonell og åndelig feil.

Til tross for universell behovet for kjærlig forhold, mislykkes ett ekteskap av to, med en stor årsak til skilsmisse blir alvorlige seksuelle skuffelse forårsaket av noen form for narcissism--satiation eller en slags nevrotiske maktkamp i relasjonen. Mange av ekteskap som overlever er slike følelsesmessige og seksuell katastrofer at partnerne sitter igjen med en fryktelig følelse av skuffelse om hele saken. Egentlig, relativt få menn og kvinner faktisk forblir elskere for livet med glede som garanterer en lyd relasjon. Det er åpenbart at mange par ikke har mestret holdninger, aktiviteter og relasjoner som er nødvendig for å gjøre elsker permanente. Vi, Roberta og Jard, innse at vi har gjort ganske godt--vi er fortsatt deling av vår kjærlighet til et annet og nyter vår erotiske intimitet etter et halvt århundre av kjærlighet og ekteskap. Vi har tenkt mye om alt dette, og har kommet til den herlige konklusjonen--vi ennå ikke gjennom! Til tross for alle odds og noen skjærende feil underveis, har vi klart å forbli elskere fordi vi forstår noen viktige faktorer om relasjoner:

Til å begynne med:

KVINNER OG MENN VIRKELIG TRENGER HVERANDRE FOR LOVE Å HA FREMGANG.

SEKSUELL AROUSAL OG GLEDE ER EN NORMAL TILSTAND FOR ELSKERE.

SATISACTION ØKER EKSPONENTIELT SOM VI MODNE SAMMEN.

Disse er oppnåelige idealer som dessverre på grunn av narcissism og nihilisme, kan være invalidiserte nok til å destry relasjoner. Men siden behovet for kjærlighet og intimitet ikke slutter med konflikt og unhappiness--selv etter separasjon og skilsmisse, søker de fleste personer med mislykkede ekteskap vanligvis noen nye med hvem du skal dele romantikk. Vi har lært hvor viktig det er å ha en kjærlig partner som bryr seg dypt om oss; som ivrig og joyfully tiltrer sin kropp, sinn og ånd til våre egne. Dessverre fortsatt noen mennesker på utkikk etter en perfekt partner i stedet for å lære å bli en bedre lover. Likevel, de fleste andre ekteskap lykkes godt nok skal holdes sammen. Par, kan andre gang rundt, vanligvis har mer realistiske forventninger og holdninger--forlate ungdommelig selfishness som kommer mellom seg selv og sine elskere, og godta delvis brød av en lyd relasjon hvis ikke en grand romantikk.

Faktisk, mange ekteskap mislykkes fordi institusjonene som er ment for å hjelpe menn og kvinner som bor sammen uten for mye konflikt, mislykkes i sine oppgaver. For eksempel, forteller mange mennesker oss at kirken må godta en full andel av ansvar for svikt i mange relasjoner. Dens vekt på forhistoriske regler, fordømmelse av spontane seksualitet gjort mulig gjennom prevensjon og uvilje mot å godta lovemaking som et åndelig forhold i seg selv, lenge etter at vitenskap har skilt sex fra underordnede peiling, har vært crippling til en stor mange ekteskap. For mange reaksjonære prester har bare ikke kommet til tak med realitetene av liv og kjærlighet siden nevrotiske middelalderske myter og superstitions om seksualitet ble godkjent som grunnleggende religiøs moral.

Selv i dag i mest grunnleggende og ortodokse religiøse verdier, er moral koblet nesten utelukkende til seksualitet. I mye av høyresiden kirken kan du delta i nesten alle slags rasisme eller sexisme--fordømme minoriteter og manipulere kvinner--så lenge du bekjenne seg å ha vært født på nytt og ikke bryte ekteskapet med din nabo barn eller ektefelle. Eller i det minste ikke bli fanget begå utroskap! Vi finne slik praksis ikke bare en forenklede syn på åndelighet, men virkelig narr av tro, håper og elsker innen Judao/Christian og islamske tradisjoner.

Våre utdanningsinstitusjoner har gjort nettopp så dårlig, for de noen ganger lære seksuell mekanikk og teknikker samtidig som de ignorerer behovet for åndelig kjærlighet som er avgjørende for å holde en relasjon levende og godt, fylt med seksuell tilfredshet og gjøre Kjærestepar gjensidig støttende med årene. Noen av kjønn klasser ser vi gå utover bare undervisning hvordan å være seksuelt effektive, slik som James sa, hvis du vil sette inn tabulator spor a til B. Nå, med de fleste av vekt på hvordan du får en strålende orgasme (eller en en halv dusin av dem), det er som om kjærlighet, aksept og gjensidig støtte har blitt seksuell tabuer. Ikke nok oppmerksomhet er betalt til de tingene som gjør intimitet tilfredsstillende i hele livet, for å holde forholdet permanente. Det store flertallet av seksuelle selvhjelp-bøker har mislyktes i å gjøre dette avgjørende peker klart siden de er ofte basert på flere forvrengt antagelser om livet og kjærligheten. Vanligvis mangler fra slike bøker er forståelse at mennesket er alltid subjektive vesener med dyp åndelig behov som må oppfylles eller annet livet blir syrlige. Livet må bli meningsfull i stedet for bare lykkes hvis vi håper å leve med tilfredshet. Våre behov og motiverer gå utover de fysiske og psykologiske nivåene av personligheten til den filosofisk. Som et resultat mislykkes mange bøker som ikke anser psychospiritual aspekter av livet å hjelpe brukerne så mye.

Vår bok, ELSKERE FOR LIFE er basert på prinsippet om ærlig partnerskap og gjensidig aksept. Vi kan ikke bare finne varige tilfredshet unntatt ved å være sannferdig. Det er også basert på den tro at vi alle trenger for å leve med åndelige verdier, positiv holdninger, høye forventninger, modne tro og ansvarlig valg. Selvfølgelig, noen par begynne denne måten--vi må lære å overleve sammen mens vi modne som virkelige personer. Myte at menn og kvinner er så forskjellige at misforståelser og konflikten er uunngåelig er akkurat det - en myte. Konflikter oppstår når vi forholder seg som elskere fra umodne eller nevrotiske behovene til ungdomsårene, når vi ikke klarer å forstå personlighet mønstre, når vi skjøvet fra vår komfort soner, og når vi opptrer på egoistisk måter som fører til harme. Deretter blitt elskere fiender som sliter med å vinne makt, prestisje glede og eiendeler uten hensyn til den andre personen behov. Dissatisfying lovemaking nesten alltid oppstår fordi en eller begge av elskere oppfører seg narcissistically.

Siden seksualitet og kjærlighet for å lage er så overbevisende i seg selv--så viktig å normal, vel justerte kvinner og menn, vi noen ganger mislykkes til å innse at konsekvent seksuell tilfredshet alltid er resultatet av å ha en gjensidig støttende relasjon i stedet for årsaken til en god ekteskap. På grunn av prominence av nytelse prinsippet setter mange mennesker fortsatt at handlevogn før hest. Mange og mange en person i rådgivning forteller oss at de ikke kan forstå hvorfor de har så mange problemer når sex er fortsatt god. Selvfølgelig er det--det er det eneste som fortsatt holder dem sammen med så mange andre problemer som begge er fast bestemt på å gjøre noe fungerer godt. Vi finner at engstelig kvinner som forblir med brutal, battering menn ofte skal engasjere seg i wild lovemaking med sine grusom abusers gjør alt menn ønsker, prøver å gjøre noe, noe, tilfredsstillende i relasjonen. Men det er ikke en gjensidig tilkobling--slik mann er veldig mye tyrann hun er frantically å prøve å ta på den eneste måten hun kan dele intimitet med ham. Dette varer sjelden lenge når alt annet god har kollapset. Og med mindre en kvinne føler seg fanget, ute av stand til å ta vare på seg selv, med ingen til å slå til for befrielse, mange kvinner snart bestemmer at seksuell tilfredshet kjøpt til slike pris er for dyrt i ordningen av livet. De beveger seg på.

Andre gjør samme feil våre seksuelt frustrert og ofte nevrotiske viktoriansk forfedre gjorde som de prøvde hardt å slå kjærlighet i en sexless, platonisk relasjon. Ingen personifies dette klarere enn mor Lee og Shaker sekt av kristne som kom ut av England under viktoriansk tid. Vi forstår hvorfor dette skjedde, og hvorfor grupper som "Shakers" ble sølibat; menn og kvinner som bor i samme koloniene men i separate dorms og aldri deling seksuell kjærlighet. Seksuelle sykdommer var frodig i viktoriansk England og Amerika på tiden. Om en person i fem hadde en alvorlig venereal sykdom på tidspunktet for våre borgerkrig, og det var ingen cures. Den unge Confederate generelle A P Hill kontaktet Gonoré som en West Point cadet og LED av det resten av sitt liv før han døde i hans sen trettiårene. I tillegg, fordi de hadde ingen pålitelig prevensjon metoder var mange koner gravid eller sykepleie nesten hele tiden. Gifte kvinner var baby gjør maskiner og hver store religiøse sort i England og Amerika i 1900 fortsatt insisterte på at fødsel kontroll var en synd mot Gud og menneskeheten. Det fremdeles inne i den katolske kirken. Fødsel kontroll ble forbudt fordi primitivt samfunn trengte en konstant flyt av sterk, unge personer til å gjøre alt det scut arbeidet nødvendig å holde liv kjøre problemfritt. Slike kirker forvirre fortsatt sosiale tradisjoner med åndelighet som de alltid har gjort. Så sent som i 1900, var hver childbirth en tur ned i dalen i skyggen av død for hver kvinne. Childbirth død stor mange kvinner var en akseptabel trade-off med behovet for mer arbeidstakere for gårder og selskaper av tiden. Childbed feber grunnet forurensede seng-klær ble så kraftig at de fleste kvinner hadde sine wills skrevet før gi fødsel.

Robertas morfar, en undeniably troende Methodist predikant, hadde syv barn med sin første kone før hun døde etter siste fødselen og hadde tolv flere barn med sin andre hustru før hun også døde i childbirth. Kvinner hadde ingen rettigheter--de kunne ikke nekte sine kåt ektemenn tilgang til deres legemer selv om en annen graviditet ville være dødelig. Deres ekteskap medgift ble gitt til sine ektemenn, de kan sjelden arbeider utenfor hjemmet, og hvis de gjorde, loven krevde dem å overgi sine inntekter til sine ektemenn hver lønning. Faktisk, de ble behandlet som Foreldreomsorg og yngelens mares som Abigail Smith Adams skrev og skrev igjen til hennes ektemann Samuel Adams da han var å hjelpe form myndighetene i USA. Hun oppfordret ham igjen og igjen for å gi kvinner noen sivile rettigheter, men han klarte ikke å overtale den sørlige kontingenten av politikere til å behandle kvinner ganske. Det tok mer enn hundre år for kvinner å få stemmene og noen enkle rettigheter til å administrere sine egne liv. Med sykdom og død en felles utfallet av et seksuelt forhold, og med en fullstendig tap av frihet fra å inngå et ekteskap, sier Roberta hun kan absolutt forstå hvorfor mor Lee grunnlagt hennes Shaker koloniene. Ordningen var så kvinner kunne omsorg for seg--av seg selv – og med celibate companionship av de mennene som var villig til å behandle dem decently. Selvfølgelig forstår Jard også hvorfor shakerne frem i denne perioden og mislyktes når kvinner vant noen friheter, lært å planlegge sine babyer og kunne unngå venereal sykdom gjennom moderne medisiner. Liv kvinners ble så mye bedre i løpet av 1900-tallet som få måtte forlate ekteskap og barn for å kunne bli virkelige personer. Dermed forsvant Shaker koloniene som samfunn endret drastisk.

Menn og kvinner som har begått lovingly sitt liv til hverandre har hver fysiske, psykologiske og åndelige grunn til å utvikle dypt tilfredsstillende seksuell omgang som en positiv aspekter av livet. Hver av oss trenger en kjærlig sjel som deler mange ansvar og belønningene av livet, til å arbeide med på dagtid og å fylle nettene med magi av en lidenskap som ikke visne, men blir mer moden og oppfylle som vi omfavne hverandre med kyss og caresses vi tror at alle som lærer ellers som ønsker å rasjon et par seksualitet til conception, enten det er i kirken eller ut følelsesmessig invalidiserte og ønsker at andre skal lide med ham i stedet for å modne i fysiske aspekter av kjærlighet. Selve begrepet livslang sølibat og seksuell deprivasjon er en ond sociopath krav lagt på par av middelalderens tenkende geistlige som er fanget av sine sexist teologi. Det er derfor nitti prosent av engelsktalende katolske kvinner av barn som bærer alder trosse sin geistlige øve proscribed former for fødsel kontroll. Og hvorfor nesten sytti prosent av katolske prester fra afrikanske, asiatiske og latinamerikanske land er rearing familier med hemmelige koner eller med kvinner med hvem de er i permanente seksuelle relasjoner. Hvis du vil avslutte denne øvelsen av kjærlighet og hengivenhet ville ødelegge katolske ledelsen i de fleste land sør for ekvator.

Heldigvis, selv når personen har invalidiserte og forvirret av religiøs, politisk eller kulturelle myter om rollen seksuelle relasjoner spille i livet, menneskelige elastisitet er så stor at han eller hun kan lære å leve et målrettet liv, en fører til lykke og problème d'eau chaude i relasjoner. Ingen er dømt til unhappiness i et partnerskap med mindre han eller hun godtar noens manipulasjon av seg selv. Ridding seg fra forvrengt symptomer og egoistisk atferd kan bidra til å bane vei mot modenhet og oppfyllelse.

Vi, Roberta og Jard--har levd sammen i nesten et halvt århundre. Vi reared tre barn og selv våre grandkids har barn nå, og vi fremdeles elsker hverandre dyrt. Vi vil gjerne være i stand til å rapportere til deg at vi hadde en storybook romantikk og ekteskap: vi vil gjerne, men alas, vi kan ikke. Å starte med, fikk Roberta absolutt ikke en prins sjarmerende i Jard. Han er en sta, willful mann som har gått gjennom livet gjør nettopp det han ønsket å gjøre. Selvfølgelig, Roberta var ikke en alv prinsessen--til tider gnister fløy. De fortsatt gjør! Men vi begynte livet selv, både å ha naiv holdninger om å leve sammen. Hun antatt Jard ville være som hennes far, og han trodde Roberta ville være likhet med sin mor. Ikke alle unge par gjør at feil? Vi snart lært hvor galt det var, men fremfor alt vi delte en sterk religiøs tro som hjalp oss!

På ett tidspunkt var vi selv som to veteran skyttere i kamp. En soldat var fra Louisiana marsh landet mens den andre var fra fjellene i Colorado. De hadde lite til felles men overlevelse, de forstår ikke hverandre, og de ville ikke har selv kjent hver andre, men for det faktum at de var i hæren samtidig. Men de har lagret hverandres liv så ofte som hver har glemt hvordan man skal overleve uten partneren. En spark i døren og andre kast i grenade. Uten mye deliberation! Vi har også flyttet forbi dette og nå er ganske tolerant og forståelsesfull. Gjentatte sliping av to dominerende personligheter, selv om det opprettet friksjon og gnister mange anledninger, har abraded en ganske god plass på vårt ekteskap. Seksuell nytelse og psychospiritual intimitet er fortsatt viktige deler av vår Ivys, og vi anbefaler dem svært til alle (selv om vi innser at seksuell tilfredshet kan finnes bare som en del av vårt totale forhold). Vi er heldig at vi har holdt våre seksuelt forhold levende og tilfredsstillende--til tross myte at sex er for små. Jeg antar at mange i reaksjonære kirken som ville begrense sex til unnfangelsen og childbirth anser oss en skitten gammel par--, men du kan forestille deg hvor lite tid vi bruker bekymringsfull om sine neuroticism! Kjærligheten er en konstant kilde til rejuvenation for våre liv sammen.

Vi har inkludert prosjekter og prosesser for bruk i ELSKERE FOR livet. De har vist veldig verdifullt for oss og for par i vårt seminarer. I begynnelsen, kan å bruke dem gjøre du føler deg så vanskelig som gir en tale eller synge en solo for første gang. De vil bli kjent med bruk, men og hjelper deg med å utvikle et gjensidig støttende partnerskap forblir behagelige og permanent. Bruk dem vel for å styrke du gjensidig bekymring og self-transcendence; for de er verktøy som brukes til å bygge større forståelse. Selv om kjedsomhet og desperasjon har satt, disse metodene har makt til å revitalisere en relasjon og gjøre det verdt å holde--selv når du ikke gjør kjærlighet på tiden. Gud mai velsigne på forsøk på å vokse mot lykke og oppfyllelse, for hele livet ditt!

EKSEMPEL PÅ SELF-FOCUS

HVORFOR TROR DU VÅRE VIKTORIANSK FORFEDRE VAR SÅ FAST BESTEMT PÅ Å HOLDE KVINNER SERVIL TIL MENN--SELV FOR DE SOM VAR FORNÆRMENDE OG NOEN GANGER MORDERISK?

HVORFOR TROR DU MANGE MENN FORTSATT ANTAR AT DE EIER KVINNER I DERES LIV--AT HVIS DE IKKE KAN KONTROLLERE EN KVINNE, DA INGEN ANDRE MANN SKAL ELSKE HENNE?

EKSEMPELPROSJEKTET GRUNNLEGGENDE FORUTSETNINGER

Diskutere med en venn eller skrive et kort avsnitt eller to eller tre setninger på hva følgende kan bety for deg.

MENN OG KVINNER VIRKELIG TRENGER HVERANDRE FOR LOVE Å HA FREMGANG.

SEKSUELL NYTELSE OG TILFREDSSTILLELSE ER EN LYD ASPEKT AV KJÆRLIGHET.

BARE VED MODNING SAMMEN KAN KJÆRLIGHET BLI DYPT OPPFYLLE.

Vi ønsker deg det aller beste som du gjør livet meningsfullt og fyll den med kjærlighet.

No comments:

Post a Comment