Saturday, December 24, 2011

Tips For bedre kjærlighet gjør � topp 5 Erogenous soner av en kvinnelig

Herrer! Hvis du vil få jenta moaning for ekte penger i stedet for å bruke falsk det, er du nødt til å sette en bit av arbeid i. Først, en mann kan oppnå orgasme innen 2-3 minutter når stimulert av en annen partner. Der som en kvinne kan ta opptil 15 minutter å climax.


Hvis du vet for et faktum at du ikke kan holde det gående i som lenge ved ren samleie alene (og lar innse det, hvis du gjør det, du har sex, ikke gjør elsker) så du er nødt til å stimulere hennes kropp med foreplay i stedet.


Nå før du panikk og freak out, alt dette kan gjøres med tungen og hender. Jeg garanterer at du vil bli en bedre lover i soverommet og du virkelig vil gi hennes orgasme etter orgasme.


Topp 5 kvinnelige erogenous soner


Halsen


Bortsett fra å være sexy og tiltalende, er kvinnelige halsen kanskje en av de mest sensitive områdene av hennes kropp. Sakte kyssingen dette området fra hennes skulder å under henne øre (mens samtidig massaging det med tungen vil sende tingles og pulser opp og ned hennes ryggraden. Holde på den, og hun vil være åndedrag tungt i en svært kort periode.


Øre-lobes


Suge øret lobes er ikke for alle. Noen jenter få tickles når du gjør det, men andre simpelthen elsker det. Mens du er der kan du hviske søt nothings i hennes øre. Lukk ansikts kontakt er hva hun liker, så dette er en god måte å gjøre det hvis du er lei med kyssingen på leppene. Også massaging hennes øret lobes med fingrene fra tid til annen kan være veldig beroligende.


Nipples


På nivå med halsen for følsomhet, kvinne nipples blir vanskelig, og sitter opp rett når stimulert med tungen. Ikke glem å gi begge bryst selv oppmerksomhet og også kysse ned mellom hennes bryster mens du arbeider deg mellom begge. Hvis hun ikke har fanget hodet av denne fasen og holdt den til sin barm, er noe dårlig feil.


Navle


Jobbe deg ned hennes kropp, er navle et annet område du skal stimulere før full samleie. Kyssingen dette området med dine lepper og tunge, vil det føre til vibrasjoner som vil vibrere gjennom hennes reproduktive området og begynne å stimulere hennes g spot.


G-Spot


Ah G-stedet. Denne hellige grail forklaring av kvinnelige anatomi kan være vanskelig å finne. Så hvis muligheten oppstår, spør henne om hun har allerede funnet hennes g spot og la henne punktet du i riktig retning.


Som en generell veiledning, kan de fleste kvinnelige g flekker finnes på taket av vagina (som er nærmest hennes mage-siden.). Det handler om størrelsen og formen på en 2 pence mynt og kan bli funnet ca 4 inches i.


Ekstrem forsiktighet bør tas når stimulere dette området med tungen eller fingre som en kvinnelig kan ganske bokstavelig miste kontrollen over hennes lemmer. Ikke bli overrasket hvis du får kneed i ansiktet eller få elbowed som hun moans ecstasy. Det skal også nevnes at ikke alle kvinner har en G-spot, så ikke vær bekymret hvis du begge ikke kan finne den. Som du har sett at det er nok av andre områder av den kvinnelige kroppen som kan stimulere i kunst kan du elske å gjøre for å hjelpe henne klimaks.


Gjør en kombinasjon av alle disse tingene vil forlate hennes tigge etter mer, og du vil bli en bedre lover for den. Eksperimentering er nøkkelen til å finne ut hva som fungerer og hva som ikke fungerer som alle ikke er det samme.


Som du ser, innebærer en sann kvinnelig orgasme stimulering av henne hele kroppen og ikke bare enkle gjennomtrenging. Tok deg tid til å vise forsiktighet og oppmerksomheten å henne behov vil sette deg så langt over andre elskere, kan hun ha hatt at du kan finne det vanskelig escaping fra sengen. Jeg vet jeg har;-)


Jeg håper denne artikkelen hjelper kjærlighetslivet komme tilbake på sporet, og at du har blitt bedre og mer trygg på å tjene kjærlighet, og ikke bare å ha sex. Fremfor alt annet, hvis du ønsker å bli en bedre lover, spør din partner hva de liker, og hva de vil du skal gjøre dem. Ikke bare vil du hjelpe dem få deres bergarter raskere, skal du også vise at du tenker på deres behov, og de i sin tur vil tenke på din. Dette vil opprette en mye bedre opplevelse enn hvis begge parter konsentrerer seg om hva hver enkelt kan få ut av opplevelsen på en svært egoistisk måte.


Ha det så lenge.

No comments:

Post a Comment