Thursday, December 29, 2011

Menn ønsker kvinner med klassen

Menn ønsker en stilig kvinne


Damer, dette er for deg. Din mor sa alltid du "Ikke gi bort gården." Men menn har vært å si, "Hvorfor kjøpe kua når du kan få melk gratis?" Det er et paradoks; kvinner tror de må legge, eller de mister sin mann. Menn ønsker ikke en kvinne som legger ut; minst ikke lang sikt de ikke. Er du typen kvinne som menn ta hjem til sengs; eller typen som menn ta hjem for å møte mamma?


En mann beskrev det denne måte, "når jeg snakker med en kvinne, enten elektronisk, på telefonen, eller i person, hvem tror du er den første personen til å oppdra sex? Det er nesten alltid kvinnen. jeg gjør ikke. Jeg kan fortelle nesten umiddelbart hvis kvinnen er stilig eller billig. Jeg ønsker en kvinne som er trygg, ikke usikre og mener hun trenger å tiltrekke meg ved å tilby opp gratis sex. Hva sunn, heterofil mann ikke ønsker eller nyte sex med en kvinne? Men jeg vil ikke at noen som alle andre har hatt. En stilig kvinne er spennende, mystiske og tiltrekkende. Hennes opptreden og måten hun bærer seg selv kan være svært attraktive. Det er en stor forskjell mellom sexy og Jovial; og dessverre mange kvinne vet ikke forskjellen."


Ladies wise up! Hvis du ikke forstår hvorfor du holde tiltrekke galt menn, er det fordi din standarder er for lavt. Stille bar høyere. Ikke engasjere seg i innuendos eller blatant samtale som er seksuell i naturen. Bare ikke gjøre det. Du kan tenke deg flørter; men hva du gjør er å sende et signal til mannen som du er lett. Du kan feste ham for en tid. Du kan både være fylt med blind forelskelse, men det vil ikke vare. Menn vil se på deg som gal god tid; ikke som en keeper.


Hva er det du bruker? Lave veksten jeans og buk skjorter er i. De er ikke i Hvis du ikke har kroppen til å bære denne stilen av klær, og de er ikke i Hvis du prøver å overbevise mennene som du er en stilig dame. Det er ikke å si at du trenger å hale ut turtle halsen gensere og lang skjørt som dekker dine ankler.


Du kan ikke endre din trossystemet over natten; dine synspunkter på hva menn vil ha. Men hva du kan endre nesten umiddelbart er hvordan du kler deg og hvordan du snakker. Bestemme i dag at du ikke åpenlyst vil diskutere kjønn eller gjøre kommentarer seksuell med menn. Det finnes måter kan du la noen vite at du er interessert uten å høres ut som en hootchie-mamma. Og til slutt, ta beholdning av din garderobe. La lite til fantasien, ikke Vis alt.


Menn ønsker en stilig kvinne.

No comments:

Post a Comment