Tuesday, December 27, 2011

Tips For menn om Buying Sexy Lingerie Kjøp

Hver mann har gjort det - eller vil det- og du vet hvem du er! Du gå inn undertøy-avdeling og plukke ut noe du så på en størrelse to hottie i en film og ta hjem for dame og deretter lurer på hvorfor hun aldri slitt den.


Buying sexy lingerie kjøp for your lover kan være veldig romantisk eller virkelig tragisk. Intime undertøy er en gave til to av dere. Hvis du får det høyre det viser at du virkelig omsorg, virkelig betale oppmerksomhet til henne og har lagt innsats i tenkning om hennes stil.


Det kan også være svært farlig for din relasjon hvis du bringe hjem noe som er mer bordello enn soverom.


Få det riktig, folkens, og det er noen store brownie punkter å være tjent.


Få det galt, vel... det er der jeg komme i...ikke noen gang få det galt igjen!


Før du selv forlate huset eller starte surfing på nettet til å kjøpe noe kontroller Husk på hovedregelen undertøy kjøpe det er ikke FOR deg! OK - kanskje på en rundkjøringen måte det er - men du ikke bruker den. Husk som bruker den. Hvis du kjøper et strappy skinn cupless crotchless tall for dame som har aldri slitt alt unntatt vanlig jane sannsynligheten er slank hun kommer til å føle seg komfortable i den. Sjansene er hun vil fortelle deg å bære det!


Tenk på hennes stil - du kan aldri gå galt med kniplinger og hyggelig tøyelig nettet. Hvis det er første gang du kjøper stokk med noe grunnleggende, men forskjellige - kan du alltid få mer dristig neste gang hvis hun reagerer på ditt valg.


For det meste kvinner ønsker undertøy som sier "Jeg elsker deg" ikke "La oss gjøre det"


Den andre tingen du bør gjøre er gjør noen undersøkelser - må du ikke prøve å gjette sin størrelse - med mindre du finne sofaen og hunden en mer behagelig natt enn sengen og en fin dame i undertøy. Se nærmere på tingene hun allerede har og få størrelsen på noe som ligner hva du har tenkt å kjøpe. Kvinners størrelser varierer avhengig av produsenten. Nett og tøyelig materiale tendens til å være mer forgiving og området størrelser (noe merket små/mellomstore) er en bedre innsats enn noe merket størrelse 4. BH-størrelse har en tendens til å være sant, eller i alle fall nær.


Ta hensyn til ting hun kommentarer på når du ser på filmer og slikt - hun går gal over ting jenter i Sex og Singelliv slitasje eller har hun bare har den kjolen Mrs. Cleaver hadde? Merk farger og stiler av hennes vanlige undertøy - det er vanligvis en forskjell mellom en svart undertøy lover og en rød undertøy lover. Husk at du ønsker å kjøpe noe hun vil bære for du og noe som vil føre henne til å tenke på deg når hun bærer det - slik du vil den skal være hennes stil.


TING DU BØR UNNGÅ PÅ ALLE KOSTNADER!


Unngå alt som er merket "Kontroll" eller "Slanking" disse er å suge i bellies og skjule overskytende vekt - ikke sexiest meldingen i verden, eh?


Gel-fylt, vann fylt og cleavage styrke bras - OK hvis det er hennes stil, men ellers Nei nei nei - hun kan føles som du skulle ønske hun var større på toppen.


Kinky ting fungerer generelt ikke vanligvis som en "Jeg elsker deg" slag av presangen med mindre det er noe du to har snakket om og besluttet du ønsket å prøve ut. Det er ikke typen ting du vil bare kjøpe på dine egne, men mer av en felles avgjørelse.


Et ord eller to om presentasjon: levere henne bag fra butikken med mottaket knyttet tar noen av en romantisk gave. De fleste butikker som vil ha en gift-wrapping tjeneste for et par dollar. Tross alt av tanke du putter inn i dameundertøy, det er vel verdt det - ellers, kan du gå til et hvilket som helst kort og gave butikk og få en fin gavepose og silkepapir og et sexy kort og gjøre ganske pakken.


Shopping online: en av de store tingene om shopping for undertøy Internett er at det er massevis av informasjon som er tilgjengelig for at du ganske enkelt ikke finner i undertøy butikk. Når du leser en online undertøy-forhandler, ta en titt på deres gaveideer, liste bestselgere et cetera for ideer om hva er populært valg.


HOLDE THE mottak selv etter alle dine hardt arbeid og engasjement hun bare kanskje foretrekke noe annet - holde alltid kvittering på et trygt sted, og du kan gå tilbake sammen for å plukke ut en erstatning. Bruke den som en erfaring til å finne ut hva hun likte og ikke likte, og neste gang du kan gjøre et enda bedre valg.


Copyright 2005 www.katieroseintimates.com

No comments:

Post a Comment