Wednesday, December 21, 2011

Topp 10 grunner til å bruke en kondom

Det finnes mange contraceptive metoder som du og partneren din kan bruke--alt fra pillene for å injeksjoner til implantater. Og selvfølgelig er det kondomer. Når brukt riktig kan de alle være meget effektive metoder for å hindre uønsket svangerskap.


Men faktum er, ved hjelp av en kondom kan ofte være den enkleste og minst kostbare, og minst påtrengende metode for prevensjon. Og ved hjelp av kondomer kan ha viktige helsemessige fordeler også.


Her er ti fordeler ved å bruke kondomer i stedet for alternative contraceptive metoder:


10. Kondomer er allment tilgjengelig i apoteker, supermarkeder, og kan bestilles online fra mange godt etablert nettsteder.


9. Kondomer er en nødvendighet for travle mennesker i moderne samfunn.


8. Kondomer er enkle å bruke. Intervensjon av helsepersonell profesjonell kreves ikke.


7. Kondomer er et svært pålitelig metode for prevensjon når det brukes riktig. De er i gjennomsnitt opptil 98% effektiv.


6. Uten å måtte "ta" en pille som påvirker hele kroppen og endrer naturlige prosesser. Kondomer er bare nødvendig når du har sex.


5. I motsetning til alternativer, kan kondomer faktisk øke seksuell opplevelse fordi de er tilgjengelig i mange størrelser, former, teksturer og smaker.


4. Det er uten medisinske bivirkninger som praktisk talt alle andre metoder for prevensjon.


3. Kondomer beskytte kvinner mot infeksjoner og utviklingen av kreft i cervix.


2. Når de brukes riktig, er kondomer den eneste contraceptive som bidrar til å forhindre spredning av seksuelt overførte sykdommer, inkludert HIV.


1. Kondomer er pent og ryddig, og gjør sex mindre rotete.


Mange som har prøvd alternativene er tilbake til kondomer. De har besluttet de potensielle bivirkningene av andre metoder ikke er akseptable, eller de er ganske enkelt uvillig til å manipulere de naturlige sykluser av deres kropp. Like viktig, har de kommet til å innse at bare kondomer kan tilby en betydelig barrier til smitte og seksuelt overførbare sykdommer.

No comments:

Post a Comment