Wednesday, December 14, 2011

Foreplay: Råd For Dummies

Jeg snakker ofte om betydningen av foreplay og kommunikasjon i min blogginnlegg og artikler jeg skriver, men noen spurte meg forleden dag nøyaktig hva som utgjør foreplay, og det fikk meg tenking.


Foreplay er en stor del av kommunikasjon og vice versa. Hvis partneren er bare hopper i seng og går for det trenger du å kunne kommunisere enten gjennom ord eller handlinger hva ville gjøre opplevelsen mer gledelig for dere begge.


Foreplay er ikke nødvendigvis bare noe som er gjort i soveromet - handlingene dine daglige spille en stor rolle i hvordan du og din kompis oppfatter hverandre og kan påvirke vibe for kjærlighetslivet. Konstant MAS eller vises disinterested i partnerens interesser kan la ham følelsen underappreciated eller ignorert. Mislykkes å dele byrden husholdning, eller bare gi moralsk støtte kan la henne følelse som du ikke verne henne eller finne henne sexy som en person. Det tar tid og krefter hver dag å tendens til en relasjon - Tenk på det som foreplay foreplay.


Det er også verdt å merke seg at menn og kvinner vanligvis trenger en annen type foreplay - menn har en tendens til å svare til mer umiddelbare tactile fremskritt, mens kvinner har en tendens til å oppleve hele relasjonen som et forspill til samleie, og et par dårlige dager kan gjøre så mye skade på natten av lidenskap som en kalddusj.


Noen ganger menn må langvarig foreplay å få en ereksjon, og noen er raring å gå ved slipp av en lue (eller lingerie). Fysiske foreplay for menn er vanligvis ganske grunnleggende. Direkte berøre av kjønnsorganer vil ofte gjøre knep. Hvis du vil at frister din mann her er noen øvelser for å arbeide i act:


Vis meg honning!


Menn er veldig visuelt drevet, så sexy klær er nyttig, men å gi ham en uhindret sikt som han ønsker kan være sexier enn noen undertøy. Utføre en treg strip tease eller overraske ham ved serverer middag eller drinker i ingenting.


Damp det


Kjør leppene delte over hans kropp og pust sakte ut. Varm luft av pusten vil endre temperaturen av hans hud og høyne hans arousal.


Hvem er sjefen?


Ta kontroll over situasjonen - ta ansvar for natten. Mange kvinner ville bli overrasket over å vite at menn liker å bli tatt i lidenskap så mye som kvinner. Å være seksuelt aggressive er et tegn på en lusty appetitt og viser at du er så inn ting som han er.


Bare litt Touch


Menn er spesielt mottakelige for tactile stimulering når vekket. Gjøre noe annerledes - kjøre silke over ryggen hans, gjøre lenge, men milde riper oppover og nedover ryggen eller drapere håret over hans medlem.


Ta en pause


Stimulere ham bare til randen og deretter trekke tilbake litt. Du har ikke til å stoppe lovemaking, men lette og frata belønning for en stund. Dette er også en god teknikk for å forlenge en erection.


Og for henne.....


Kvinner trenger fysisk foreplay å bli riktig lubricated for samleie. Direkte genital berøre er ikke alltid den beste måten å få din kvinne varmt og plaget. Faktisk er gjør som siste sted å besøke ofte en god teknikk for arousing henne. La henne få vite i ord og handlinger du vil at henne at du finne henne sexy, du virkelig trenger henne.


Si noe


Ingenting er viktigere i foreplay til en kvinne enn følelsen som to av dere har en tilkobling. Fortelle henne ofte at du var tenker om henne. Når ut uten henne, i stedet for å si hvor mye moro du hadde med gutta, fortelle henne det var fint, men du savnet henne. Lyver ikke, og det er ikke behov for blomstrende Valentinsdag tale, bare ærlig følelser og omsorg samtale.


Være intime har alltid ikke bety å ha sex. Spør henne Verifiserer spørsmål og lytte til hennes svar, kan du lære noe nyttig. Bestrebe seg på å gi henne mer enn ett ord svar når hun ber du den samme slags spørsmål. Betro i henne, ikke stenge henne ut av dine tanker og følelser. Kvinner har lyst til vite personen de er med. Sex i en relasjon er en veldig personlig ting og etterlater en person følelsen sårbare så trenger for å ha en basis av tillit og omsorg.


Ømfintlig Feely


Gjør mye fysisk kontakt uten å være seksuelle som holde hender, børsting håret, gir hennes kort skulder massasje hele dagen eller kysser på gangen når du går om din daglige rutine. Gjøre noe for å gjøre kontakt uten at det måtte være seksuell. Hun vil huske det og ønsker mer berøre senere.


Kiss dette


For de fleste kvinner kyssingen er en utrolig tur på. En kvinne ser kyssingen som en form for emosjonell intimitet. Hvis du angripe henne med tungen hengende ut hun sannsynligvis ikke kommer til å føle meg veldig sexy, så begynner med en kort caressing lepper, eller noen kysset på halsen. Ta hensyn til hvordan hun reagerer, og la den gå derfra. Prøv å ha en lang intervallet mellom starter kyssingen og faktisk "heavy lidenhet" som akkurat i videregående skole - i påvente er halvparten av moro.


Ta deg tid med din foreplay, vanligvis lengre stimulering resulterer i høynet sensitivitet og sender dine sanser haywire - fører til eksplosive orgasme. Bryte rutinen, utforskning, nye steder, nye stillinger, rolle å spille, og la din beiler vet hva er tilfredsstillende du eller er ikke viktige elementer i foreplay.


En siste ord for både menn og kvinner å huske - når du er i tvil, imitere hva partneren gjør, så det er nesten alltid et tegn på hva han eller hun liker!


Copyright 2005 Katie Rose Intimates Sexy kostymer og undertøy

No comments:

Post a Comment