Sunday, December 11, 2011

Penile Disorders & impotens

Forstyrrelse av enhver skjemaresultater i smerte og kvaler. Plager relatert til penis, en av de viktigste eksterne seksuelle organene av den mannlige reproduktive systemet kan være katastrofalt for en mann seksuelle liv. Det kan føre til impotens og ødelegge et sunt conjugal liv.


Priapisme, en av de vanligste formene for penile lidelse er en vedvarende, ofte smertefulle ereksjon som kan vare fra noen timer til noen dager. Priapisme erection er ikke knyttet til seksuell aktivitet og lettet ikke av orgasme. Den oppstår når blodstrømning inn i penis ikke er tilstrekkelig drenert. Vanlige årsaker til Priapisme er misbruk av alkohol eller narkotika; Visse medisiner, inkludert noen antidepressiva og blodtrykket medisiner; ryggmarg problemer; skader kjønnsorganer og blod sykdommer, inkludert leukemi og Sigd celle anemi.


I tilfelle av Peyronies sykdom, som er en betingelse i som en plakett eller hardt klump, danner på penis, seksuell ytelse kan være svært smertefullt. Plakett kan utvikle på øvre eller nedre side av penis, i lagene som inneholder erectile vev. Plakett ofte starter som et lokalisert område av irritasjon og hevelse, og kan utvikle seg til et herdet arr. Den skjemmer reduserer elastisitet av penis i området påvirkes og hemmer seksuell aktivitet.


Balanitis er en slags betennelse av huden dekker hodet av penis. Tilsvarende betingelse, balanoposthitis, refererer til betennelser i hodet og foreskin. Symptomer på balanitis inkluderer rødhet eller esning, kløe, utslett, smerte og en foul smelling discharge. Balanitis forekommer oftest i menn og gutter som ikke vært circumcised, og som har dårlig hygiene. Betennelse kan oppstå hvis følsom hud under foreskin ikke er vasket regelmessig, slik at svette, rusk, død hud og bacteria å samle inn under foreskin og forårsake irritasjon.


Phimosis er en tilstand der foreskin av penis blir så stramt ikke at det kan trekkes tilbake for å avsløre hodet av penis. Paraphimosis oppstår når foreskin, ta en gang tilbake, ikke gå tilbake til den opprinnelige plasseringen. Det er oftest sett i barn og kan være til stede ved fødselen. Det kan også være forårsaket av en infeksjon, eller ved arr vev som dannet som følge av skade eller kronisk betennelse.


Paraphimosis er en medisinsk krise som kan forårsake alvorlige komplikasjoner hvis ikke behandles. Paraphimosis kan oppstå etter en erection eller seksuell aktivitet eller som følge av skade i hodet av penis. Med paraphimosis, foreskin blir sittende fast bak ryggen av hodet av penis. Hvis betingelsen blir forlenget, kan det føre til smerte og hevelse og svekke blodstrøm til penis. I ekstreme tilfeller, mangel på blodstrøm kan føre til døden av vev (KOLDBRANN) og amputasjon av penis kan være nødvendig.


Så, hvis du lider av noen form for penile lidelse så ikke overse det som det kan føre til alvorlige komplikasjoner som impotens og hemme din seksuell ytelse.

No comments:

Post a Comment