Thursday, December 22, 2011

Seksuell forbedring mat

Det er alltid en sjanse til å forbedre dine sex live med hjelp av mat. Det er ikke en hemmelighet at mange naturlige forsterkning piller er basert på velkjente gamle afrodisiakum, mest eksotiske, liker Cayenne frukt, kinesisk Ginseng, kåt geit, Ginkgo og andre. De kan også inneholde vitaminer (Vitamin B3, Vitamin E) og mineraler som sink. Men å være sanne, mat kan du bare kjøpe i supermarked inneholder også nyttige ingredienser, og en slags mat er ren afrodisiakum.


Sea produkter. Kjente aphrodisiacs, spesielt østers. Sea produkter inneholder svært viktig mineraler som jod, kalsium, magnesium og jern. Sea produkter er konsentrert kilder av proteiner, microelements og mineraler. Det er ikke en hemmelighet at folk som bor i nærheten av havet og hav ikke bryr seg om styrken og fruktbarhet – de har ikke problemer med sex i det hele tatt.


Vin. Et glass vin kan styrke romantiske interlude. Men husk at moderat mengde vin har vært sagt å "vekke" men mye mer enn det beløpet med har omvendt innvirkning.


Chili Pepper. Meget god afrodisiakum! De kan gjøre ikke bare mat krydret. Pluss Chili Pepper vil øke stoffskiftet. Det er gjennomsnitt mindre fett og mer energi.


Sennep. Stimulerer seksuell kjertel og øke ønske.


Brokkoli. Én veggie har 97% av vitamin c for dagen. Også, det er en veldig god kilde til kalsium.


Kanel. Spice hentes fra den indre bjeff av små evergreen treet. Gamle afrodisiakum, bra for menn og kvinner. Bruk den i kaffe, te, vin, salater.


Egg. God kilde av proteiner og mineraler, spesielt for frokost. Men spiser ikke for mye, og hver dag – du må vite hvorfor.


Faktisk må du finne hva som er mest effektive for deg. Husk at naturlig mat er alltid nyttig. Prøve og finne hva som er best for deg. Men også ikke gjør dette hvis du vil ha gode resultater:


Ikke spise massevis av stekt mat. Fransk toasts, stekt bacon, stekte poteter. Hvis det er din favoritt mat prøve å redusere appetitten.


Ikke drikk for mye kaffe.


Ikke røyk! Hvis du røyker, senke din daglige dose, og du vil se hva som skjer. Prøv bare for en uke, og du vil se resultater.


Og til slutt oppskrift av afrodisiakum cocktail:


Ingredienser
1/3 oz Kahlua (mexicansk kaffe likør med urter og vanilje)
1/3 oz blå Curacao
1/3 oz Baileys irsk fløte
Lag i rekkefølge i et shot glass (Kahlua nederst).


Lykke til!

No comments:

Post a Comment