Tuesday, December 6, 2011

Skjult kamera Sex

Det er sant at mange mennesker finner seg ofre av skjult kamera sex. Virkelig skam her er at noen samvittighetsløs person er å tjene penger ut av en annens mest private erfaringer. Noen ganger skjult kamera sex er resultatet av en av partene plante et kamera og så selger tilgang til bilder på Internett for pengene, og noen ganger er det resultatet av noen andre helt plante kameraet på et sted der det ikke skal være i utgangspunktet.


Du kan beskytte deg fra sex for skjult kamera ved å sørge for et par ting før du deltar i aktiviteten. Først av alt, hvis du er på et sted der du ikke normalt har sex, er det en god idé å søke etter skjulte kameraer. Det kan virke dum for deg at du bør bust ut telleren overvåking enheten, som ORION, å jakte ned elektroniske enheter før du deltar i sex, men du kan unngå en potensielt pinlige og kostbar opplevelse hvis du tar deg tid til å sikre at området er sikker.


Også, må du kontrollere at partneren din. Hvis du ikke vet din partner, bør du være oppmerksom på at hun eller han kan ha liten kropp cams i en lue eller personsøker som kan resultere i du vite engasjerende i skjult kamera sex. Du bør sørge for at alt som han eller hun har riktig er dekket. Du kunne casually sparke alle av det under sengen eller i et skap. Og ikke gå tilbake til en untrustworthy person sted. Sannsynlig, hun eller han har kameraer som er satt opp bare for dette formålet.


Skjult kamera sex har blitt en av de mest lukrative forretninger på Internett. Høyre spion-utstyr, kan nesten alle gjøre et drap av av å ha sex med forskjellige mennesker og kringkaster den over Internett. Du kan sikre at du ikke er en av disse ofre som er shamed og ydmyket offentlig med hva som bør være mest private når du tar nødvendige skritt for å unngå å bli en unwitting deltaker i simpel tale av skjult kamera sex.


(c) 2005 opphavsrett www.spyassociates.com.

No comments:

Post a Comment