Saturday, December 17, 2011

Hvorfor ekteskapelig Sex ofte dør

Forskning viser at over 55% av gifte kvinner ikke er interessert i å ha sex med sine ektemenn. I min 35 år rådgiving par, har jeg jobbet med mange menn som også ikke er interessert i sex med sine koner. Problemet er vanligvis ikke en mangel av seksuelt ønske - det er at de ikke er interessert i sex med sin partner.


Det er en svært god grunn for dette.


Seksualitet i langsiktige relasjoner er resultatet av kjærlig energi flyter mellom to personer. Hvis noe blokkerer dette kjærlig energi, blir seksuell energi mellom dem ofte blokkert også.


Det kan være mange grunner til kjærlig og seksuell energi blir blokkert, men den mest vanlige er hva jeg kaller de "pull-motstå forholdet systemet."


Her er hvordan det fungerer:


En partner, la oss kalle ham Bill, "trekker" på den andre for tid, godkjenning, oppmerksomhet, takknemlighet, i tillegg til for sex. Bill kan trekke med niceness, caretaking (gi for å få noe tilbake), gaver, tilbaketrekning, sinne, skylden. Disse virkemåtene er en "pull" når Bill kommer fra et tomt sted innenfor et vakuum som svart hull som ønsker å få fylt gjennom godkjenning, validering og sex. Faktisk kan sex være den viktigste måten, bortsett fra arbeid, som Bill's verdt som en mann blir validert og hans indre tomhet blir fylt. Det kan være den viktigste måten at han føler seg elsket.


Den andre partner, la oss kalle henne Jan, snarere enn følelsen elsket av niceness, gaver eller uttak, sinne og skylden, føles objektifisert. Hun føler at Bill er å være hyggelig eller sint å manipulere henne til å ha sex - ikke fordi han virkelig vil gi til henne og uttrykke sin kjærlighet for henne, men fordi han ønsker å få kjærlighet fra henne. Han kommer til henne som en trengende liten gutt, som ønsker å få godkjent, fylt eller utgitt. Hun ender opp følelse brukes og drenert når de har sex stedet elsket. Fordi hun ikke ønsker å brukt og kontrollert av Bill, og fordi hun ikke er tiltrukket av ham når han blir trengende liten gutt, går henne hele kroppen til motstand og hun ikke lenger føler seksuelt tiltrukket av ham. Det kan selvfølgelig den andre veien rundt, med kvinnen trekke og mann resisting blir brukt og kontrollert av henne.


I dette pull-motstå systemet mellom Bill og Jan må en rekke endringer oppstår for lyst til å komme tilbake til deres forhold. Bill må slutte å prøve å styre Jan. Han trenger å lære å ta ansvar for sine egne følelser og velvære-for validering av seg selv og fyller selv med kjærlighet, i stedet for å alltid prøver å ha kontroll over får noe fra Jan. Han trenger å være praktisere en åndelig helbredende prosess som indre bånd (se våre gratis kurs på nettstedet vårt). Jan trenger å lære å snakke hennes sannheten i stedet for å enten samsvar (å ha sex selv når hun ikke ønsker å) eller motsette. Hun trenger å fortelle Bill at hun ikke er slått på for ham når han trekker på henne for sex eller noe annet som tid, oppmerksomhet, oppskrivning eller godkjenning. Før hun er klar til å snakke hennes sannheten uten skylden eller dom om hans tomhet og neediness, kan ikke Bill forstå hva problemet er. Han tror det er bare fordi hun er frigid eller har andre seksuelle problemer, og vil ikke forstå hans ansvar i deres ekteskapelig system. Jan trenger også å praktisere indre bånd eller noen åndelig helbredende prosess for å bli sterke nok til å si hennes sannheten.


De fleste kvinner er slått på til en mann når han er i sin makt, følelsen godt om seg selv. Neediness er ikke en slår seg på. Menn, også, er ofte ikke slått på til en trengende kvinne, en kvinne som har behov for ham å gjøre kjærlighet til henne for henne å føle seg trygge, verdig og elskelig. I vårt samfunn er det mer vanlig for menn å forsøke å få deres validering gjennom sex enn det er for kvinner, det er grunnen til flere menn enn kvinner trekk for sex. I begge tilfeller må begge partnere å gjøre deres indre helbredende arbeid, slik at de kan bli sterk nok til å være virkelig gode med selv og andre.

No comments:

Post a Comment